ΓΥΝΑΙΚΑ

Τελευταίο βιβλίο Game of Thrones: Ο George R. R. Martin είπε τι συμβαίνει

Τελευταίο βιβλίο Game of Thrones: Ο George R. R. Martin είπε τι συμβαίνει

Επιτέλους, κάποια εξέλιξη σε όλη αυτή την αναμονή

Το τηλεοπτικό τέλος του Game of Thrones το είδαμε. Μπορεί να μη μας άρεσε, να αντιπαθήσαμε και λίγο τους δημιουργούς που μάλλον ξεπέταξαν την τελευταία σεζόν, αλλά το είδαμε. Περιμέναμε μία δεκαετία για να δούμε πώς επιτέλους θα κατέληγε η επική ιστορία και το φινάλε δόθηκε με τον πιο «μη GoT» τρόπο που μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Οι χαρακτήρες δεν είχαν καμία ανάπτυξη και εξέλιξη, αλλά πήγαν κατευθείαν στο τελικό σημείο τους. Η υπόθεση δεν ακολούθησε και την πιο ευφάνταστη έκβαση, και μία λίστα από περισσότερα κουτάκια που δεν μπόρεσαν να καλύψουν.

Οπότε, μετά τη λήξη του, οι ελπίδες στράφηκαν στον αρχικό του δημιουργό και συγγραφέα των βιβλίων, George R. R. Martin. Δεδομένου ότι το A Dance With Dragons δεν έχει ακόμα εκδοθεί, όλοι μας περιμένουμε ότι θα γίνει πολύ καλύτερη δουλειά εκεί και ότι θα δικαιωθεί η υπόθεση και οι χαρακτήρες. Το πότε θα συμβεί, όμως, αυτό δεν το γνωρίζουμε. Καλά – καλά, μέχρι πρότινος δε γνωρίζαμε σε τι φάση ήταν ο Martin. Μία ανάρτηση στο site, όμως, Not A Blog, μας πληροφόρησε για τα ευχάριστα.

Δες περισσότερα εδώ.