ΓΥΝΑΙΚΑ

Είδες στον ύπνο σου ότι είσαι έγκυος; Δες τι σημαίνει

Είδες στον ύπνο σου ότι είσαι έγκυος; Δες τι σημαίνει
Photo by Marcos Flores from Pexels

Τι σημαίνει αν δεις στον ύπνο σου ότι είσαι έγκυος;

Τα όνειρα είναι κάτι που βλέπουν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν κοιμούνται. Κάποια χαρακτηρίζονται ευχάριστα και κάποια άλλα όχι, με τους περισσότερους να ανατρέχουν στον ονειροκρίτη πολλές φορές για να ερμηνεύσουν αυτό που είδαν στον ύπνο τους.

Η Ally Mead, αναλύτρια ονείρων αναφέρει ότι τα όνειρά σχετικά με εγκυμοσύνη αντιπροσωπεύουν τη δημιουργικότητα ή τη γέννηση μίας νέας ιδέας.

«Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε έγκυος, σημαίνει ότι βρίσκεστε σε μία δημιουργική φάση και κάτι καινούργιο και δημιουργικό μπορεί να προκύψει» δηλώνει χαρακτηριστικά η Mead. Αυτό μπορεί να είναι είτε ένα καινούργιο πρότζεκτ πάνω στη δουλειά σας είτε μία νέα φιλόδοξη κίνηση επαγγελματικά είτε νέα σχέδια στην οικογενειακή σας ζωή.

«Ανακάλυψα πως άνθρωποι που είχαν θέσει νέους στόχους και φιλοδοξίες στη ζωή τους, ήταν εκείνοι που τη συγκεκριμένη περίοδο, έβλεπαν στον ύπνο τους όνειρα, σχετικά με εγκυμοσύνη. Είτε επρόκειτο για άνδρες είτε για γυναίκες», συμπληρώνει η Mead.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο όνειρο δεν αφορά πάντα εμάς. Μπορεί να δούμε ότι είναι έγκυος κάποια γνωστή μας ή φίλη μας. Και αυτό έχει τη συμβολική του εξήγηση, σύμφωνα με την ερευνήτρια.

«Συνήθως, αυτό είναι σημάδι ότι κάτι έχει μείνει μέσα και δεν έχει εκφραστεί. Ενδεχομένως μία ιδέα ή ένα σχέδιο, που μπορεί και να μην τολμάτε να υλοποιήσετε» λέει.

Γι’ αυτό λοιπόν, την επόμενη φορά που θα δείτε ότι είστε εσείς έγκυος ή κάποια γνωστή σας, μην αγχωθείτε ότι σημαίνει στεναχώρια, που έλεγαν οι παλιοί. Σημαίνει δημιουργικότητα, οπότε βάλτε μπροστά νέα σχέδια και ιδέες. Είστε σε μία δημιουργική φάση και μπορείτε να τα υλοποιήσετε.