ΓΥΝΑΙΚΑ

Το ρόφημα που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά

Το ρόφημα που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά
Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Με δυο φορές την ημέρα... θα παρατηρήσετε γρήγορα διαφορά!

Μετά το καλοκαίρι και τις διατροφικές ατασθαλίες που κάναμε, λίγο πολύ όλοι θέλουμε να μαζέψουμε τα... ασυμμάζευτα! Λίγο να πέσει η ζυγαριά, λίγο να μαζευτεί η κοιλιά και πάει λέγοντας.

Το bright side προτείνει έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο ώστε το στομάχι σας να είναι επίπεδο χωρίς να νιώθετε πρήξιμο ή φούσκωμα. Ποιος είναι αυτός;
Το τζίντζερ!

Το τζίντζερ, γνωστό και ως πιπερόριζα, είναι το μπαχαρικό που προέρχεται από τη ρίζα του φυτού Zingiber officinale. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική χάρη στην ιδιαίτερη και ελαφρώς πικάντικη γεύση του, αλλά και ως γιατροσόφι για ποικίλες ενοχλήσεις, όπως οι πόνοι στο σώμα και η ναυτία.

Επίσης, διευκολύνει και την απώλεια των περιττών κιλών, σύμφωνα με μελέτη του 2013 στην επιθεώρηση Metabolism. Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, οι συμμετέχοντες που κατανάλωναν ζεστό νερό με τζίντζερ μετά το πρωινό τους γεύμα ένιωθαν πιο χορτάτοι μέσα στην ημέρα κι έτσι λάμβαναν συνολικά μικρότερο αριθμό θερμίδων από τα γεύματά τους.

Εάν λοιπόν δεν έχετε χρόνο ή δεν σας αρέσει η γυμναστική όμως θέλετε να έχετε ένα επίπεδο στομάχι, τότε το ρόφημα με τζίντζερ θα σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Ροή Ειδήσεων