ΓΥΝΑΙΚΑ

9+1 αντισηπτικά χεριών για να έχεις συνέχεια μαζί σου

9+1 αντισηπτικά χεριών για να έχεις συνέχεια μαζί σου

Για να μην ψάχνεσαι όταν το χρειαστείς

Έτσι όπως έχουν έρθει φέτος τα πράγματα με την άφιξη του Covid-19, την πανδημία και τις γενικότερες αλλαγές που έχει επιφέρει, καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε πρωτόγνωρα δεδομένα. Η κοινωνική απόσταση από άτομα που δεν έχουμε στον στενό μας κύκλο είναι κάτι στο οποίο σίγουρα πρέπει να εστιάσουμε. Αλλά ακόμα κι όταν το κάνεις αυτό, υπάρχει ένα άλλο πολύ σημαντικό κομμάτι που πρέπει να καλυφθεί: η απολύμανση.

Τα αντισηπτικά προϊόντα είναι αυτά που θα σκοτώσουν τους παθογόνους μικροοργανισμούς και θα σε κρατάνε πάντα λίγο πιο ασφαλή, ειδικά όταν μία πανδημία είναι εν εξελίξει. Όταν επισκέπτεσαι τόσους κοινόχρηστους χώρους, όταν επιστρέφεις στο σχολείο, όταν ακουμπάς σε επιφάνειες που χρησιμοποιεί πολύς κόσμος, κατευθείαν πρέπει να πλύνεις τα χέρια σου.

Μπορεί, όμως, να μην έχεις εύκολη πρόσβαση σε σαπούνι και νερό, έτσι, αυτό που χρειάζεσαι τη δεδομένη στιγμή είναι κάποιο αντισηπτικό που να έχεις εύκαιρο στην τσάντα σου. Θα είναι σε υγρή μορφή, θα είναι κάποιο μαντηλάκι, κάτι πρέπει να υπάρχει για να σε προστατεύσει.

Δες περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων