ΓΥΝΑΙΚΑ

«Σε απάτησα»: Τι πραγματικά σημαίνει όταν κάποιος το παραδέχεται

«Σε απάτησα»: Τι πραγματικά σημαίνει όταν κάποιος το παραδέχεται

Γιατί ένας άντρας μπορεί να παραδεχτεί ότι κεράτωσε τη σύντροφό του;

Ο σοφός λαός συνηθίζει να λέει ότι η άγνοια είναι ευτυχία και όταν ψάχνεις, βρίσκεις, οπότε καλό θα ήταν να σταματήσεις να ψάχνεις για να συνεχίσεις να είσαι ευτυχισμένη. Εσύ λοιπόν φίλη μου, ούτε έψαξες, ούτε υποψιάστηκες, και ούτε είχες σκοπό να βγάλεις τον Σέρλοκ Χολμς από μέσα σου. Έλα όμως που τα γεγονότα σε πρόλαβαν…

Εντάξει όπως όλα τα ζευγάρια είχατε τα σκαμπανεβάσματά σας και ίσως τον τελευταίο καιρό να μην κάνατε και τόσο συχνά σεξ. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να αρχίσεις να του φέρεσαι καχύποπτα και να υποψιάζεσαι κάθε του κίνηση. Και μεταξύ μας, κάθε –όχι παθολογικά ζηλιάρα γυναίκα- το ίδιο θα έκανε στη θέση σου.

Και εκεί που εσύ είχες να αγχώνεσαι για τη δουλειά και για το αγαπημένο σου τζιν που δεν κουμπώνει, τσουπ έρχεται και ο καλός σου και σου αποκαλύπτει ότι… σε απάτησε!

Φυσικά ένα μίνι εγκεφαλικό το παθαίνεις, μιας και πραγματικά δεν είχες υποψιαστεί τίποτα. Όχι δεν είσαι ανόητη και αυτό που λέμε στον… κόσμο σου, απλά δεν είχες τρανταχτά σημάδια ώστε να καταλήξεις στο συμπέρασμα αυτό. Το θέμα λοιπόν φίλη μου, δεν είναι ότι σε απάτησε, αλλά… γιατί στο είπε!

Διάβασε τη συνέχεια εδώ