ΓΥΝΑΙΚΑ

Περφόρμανς σε δάσος, το show για την κολεξιόν SS 2021 του Burberry

Περφόρμανς σε δάσος, το show για την κολεξιόν SS 2021 του Burberry

Μετά από ένα «pre-show» - οικοδεσπότες του οποίου ήταν οι Erykah Badu, Rosalía, Steve Lacy και Bella Hadid - τα μοντέλα ελίχθηκαν σε μονοπάτια μέσα στο δάσος πριν φτάσουν στο σκηνικό του show.

Μέσα σε δάσος έγινε πριν λίγες ημέρες το show παρουσίασης της κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 του οίκου Burberry. Χωρίς κοινό, η κολεξιόν «In Bloom», προϊόν συνεργασίας του βρετανικού οίκου μόδας με τη Γερμανίδα καλλιτέχνη Anne Inhof, μεταδόθηκε μέσω της πλατφόρμας Twitch.

Επρόκειτο για «μια σύγκρουση της μόδας με την τέχνη» είπε για το show ο οίκος. «Η κολεξιόν ακούει στο όνομα “ In Bloom” επειδή σκεφτόμουν γύρω από την αναγέννηση, γύρω από τους δυναμικούς νέους, γύρω από τη φύση που συνεχώς αναδημιουργεί τον εαυτό της» εκμυστηρεύτηκε ο διευθυντής δημιουργικού Riccardo Tisci.

Μετά από ένα «pre-show» - οικοδεσπότες του οποίου ήταν οι Erykah Badu, Rosalía, Steve Lacy και Bella Hadid - τα μοντέλα ελίχθηκαν σε μονοπάτια μέσα στο δάσος πριν φτάσουν στο σκηνικό του show, μια κυκλική κατασκευή που φιλοξενούσε την περφόρμανς της στενής συνεργάτιδος της Inhof, της μουσικού και καλλιτέχνη Eliza Douglas.

Λευκοντυμένοι χορευτές στέκονταν σε πλήρη ακινησία καθώς τα μοντέλα κινούνταν μέσα στο σκηνικό. «Ο κύκλος είναι ιδιαίτερα συμβολικός - αναγέννηση, ανανέωση, ο κύκλος της ζωής» είπε ο Tisci, αναφερόμενος στη σκηνοθεσία.

«(Σκεφτόμουν) το βρετανικό καλοκαίρι· αγκαλιάζοντας τα στοιχεία με μια καμπαρντίνα στην παραλία, αναμειγνυόμενος με την άμμο και το νερό. Οραματίστηκα τους ανθρώπους αυτού του χώρου ως τον φαροφύλακα κι έναν έρωτα μεταξύ μιας γοργόνας κι ενός καρχαρία, με φόντο τη θάλασσα και, στη συνέχεια, να τα φέρνω στη στεριά».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος έριξε πεύκα - Τραυματίστηκε μια γυναίκα (pics)