ΓΥΝΑΙΚΑ

Ξέρεις να ράψεις γρήγορα ένα κουμπί;

Ξέρεις να ράψεις γρήγορα ένα κουμπί;

Εύκολα και γρήγορα

Πας να φορέσεις το αγαπημένο σου παντελόνι και την ώρα που κάνεις την κίνηση να κουμπώσεις το κουμπί, αυτό αποφασίζει ότι είναι η ώρα να βγει από τη θέση του και να σου μείνει στο χέρι. Ξαφνικά, ένας πανικός μαζί με μία δόση εκνευρισμού σε πιάνει, γιατί προφανώς δεν μπορείς να το φορέσεις ανοιχτό, οπότε σου μένουν δύο εναλλακτικές: Να βρεις κάτι άλλο ή να ράψεις το κουμπί.

Τι γίνεται, όμως, αν εκείνη την ώρα η μαμά σου λείπει κι εσύ δεν έχεις ξαναπειραματιστεί ποτέ στη συγκεκριμένη διαδικασία; Τα πράγματα είναι αρκετά απλά όσο και να σε τρομάζει η ιδέα. Γιατί το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα βίντεο που να σε καθοδηγήσει βήμα-βήμα για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Στον λογαριασμό Nicki Callahan στο YouTube έχει δημοσιευτεί ένα βίντεο, στο οποίο η δημιουργός έχει πάρει ένα κουμπί μεγάλων διαστάσεων, ώστε ο κόσμος να βλέπει και να κατανοεί ακριβώς τις κινήσεις, χωρίς να δυσκολεύεται.

Αυτό είναι και το βίντεο που θα σε βοηθήσει να φτιάχνεις το παντελόνι, την μπλούζα ή οτιδήποτε άλλο έχει κουμπί και φεύγει από τη θέση του.

Δες το στη συνέχεια.