ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτά τα διδυμάκια γεννήθηκαν στο σπίτι και οι στιγμές είναι συγκλονιστικές

Αυτά τα διδυμάκια γεννήθηκαν στο σπίτι και οι στιγμές είναι συγκλονιστικές

Ο τοκετός στο σπίτι μέσα από τον φωτογραφικό φακό. 

Φυσιολογικός τοκετός, τοκετός με καισαρική, τοκετός στο μαιευτήριο, στο σπίτι, τοκετός στο νερό. Με όποιον τρόπο και εάν φέρει μία μαμά το μωρό της στον κόσμο, ο τοκετός είναι μία εμπειρία μοναδική που θα θυμάται για μία ζωή.

Η Jennifer Mason ειδικεύεται στη φωτογράφηση εγκυμοσύνης και γέννας. Με το φακό της έχει αποτυπώσει τη σημαντικότερη στιγμή μιας γυναίκας που γίνεται μαμά. Οι περισσότερες φωτογραφίσεις γίνονται συνήθως στο σπίτι όπου επιλέγουν να γεννήσουν πολλές γυναίκες στο εξωτερικό.

Μεταξύ των φωτογραφιών που ξεχωρίζουν είναι και αυτή της γέννησης διδύμων.

Η Jennifer Mason θυμάται την επικοινωνία με την Liza που ήθελε να απαθανατίσει τη γέννηση των μωρών της.

« H Liza επικοινώνησε μαζί μου ζητώντας να είμαι παρούσα τη στιγμή της γέννησης των διδύμων ώστε να μπορέσω να τη φωτογραφίσω . Μου είπε την τελική ημερομηνία όμως οι εβδομάδες περνούσαν -37η, 38η, 39η- και μετά τη 40η, άρχισα να αναρωτιέμαι ΠΟΤΕ αυτά τα μωρά θα γεννιόντουσαν.

Τελικά λίγο μετά την 40η εβδομάδα μου τηλεφώνησε ότι ήρθε επιτέλους η ώρα.

Όταν έφτασα, είχαν αρχίσει οι συστολές και εντυπωσιάστηκα από τη δύναμή της, σωματική και διανοητική.

Ο μικρότερος γιος της οικογένειας ξύπνησε και θέλησε να βοηθήσει τη μαμά του με τις αναπνοές , έτσι άρχισε να της μιλάει και να της λέει αστεία πράγματα.

Η Liza μπήκε στην μπανιέρα καθώς αισθάνθηκε ότι πλησίαζε η ώρα για να γεννήσει. Ήταν απίστευτο να βλέπεις τη δύναμή της!

Δεν πέρασε πολύ χρόνος και το πρώτο μωρό έκανε την εμφάνισή του.

Το ζευγάρι είχε ήδη επιλέξει ονόματα για τα αγόρια, αλλά δεν ήξερε ποιο όνομα θα έπαιρνε το κάθε μωρό. Η μαία είχε ήδη ετοιμάσει βραχιολάκια με τα ονόματα των παιδιών για να μπορούν να τα ξεχωρίζουν…».

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr