ΓΥΝΑΙΚΑ

Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στη νέα ταινία για τη ζωή της

Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στη νέα ταινία για τη ζωή της

Σε συνέντευξή της, η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε μερικές από τις ανησυχίες της για τον ρόλο και είπε ότι προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η προφορά της θα είναι σωστή.

To νέο έσκασε σα βόμβα στα κινηματογραφικά πλατό. Και δεν υπάρχει αμφιβολία πως γι' αυτόν τον ρόλο πολλές stars θα «κονταροχτυπιούνταν» για να τον αποκτήσουν. Μια όμως ήταν η τυχερή και μάλιστα είναι μόλις 30 ετών. Στη νέα ταινία με τίτλο «Spencer», η διάσημη ηθοποιός θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα και απ' ό,τι φαίνεται από τις δηλώσεις της είναι ήδη συγκινημένη.

Ο λόγος για τη διάσημη ηθοποιό Κρίστεν Στιούαρτ η οποία είναι πολύ συγκινημένη με αυτόν τον ρόλο και αποκάλυψε τα συναισθήματά της για την ευθύνη που αισθάνεται στην απεικόνιση του αείμνηστου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της , η Κρίστεν Στιούαρτ μοιράστηκε μερικές από τις ανησυχίες της για τον ρόλο και είπε ότι προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η προφορά της θα είναι σωστή. «Δεν ξεκινάμε τα γυρίσματα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Η προφορά μου προκαλεί φόβο, γιατί οι άνθρωποι ξέρουν αυτή τη φωνή και είναι τόσο διακριτική και ιδιαίτερη» εξήγησε. «Εργάζομαι γι΄ αυτό τώρα και έχω ήδη δάσκαλο διαλέκτου», πρόσθεσε.

«Όσον αφορά την έρευνα, έχω διαβάσει 2,5 βιογραφίες και θα τελειώσω όλο το υλικό προτού πάω πραγματικά να κάνω την ταινία», είπε. Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι την κατέβαλε η θλίψη όταν άρχισε να ερευνά την ιστορία της Νταϊάνα. «Είναι μια από τις πιο θλιβερές ιστορίες που υπήρξε ποτέ και δεν θέλω να υποδυθώ απλώς τη Νταϊάνα - θέλω να τη γνωρίσω έμμεσα», πρόσθεσε άκρως συγκινημένη. «Έχω πολύ καιρό να ενθουσιαστώ τόσο που υποδύομαι έναν ρόλο», συμπλήρωσε.

Δεν γνωρίζουμε πότε θα απολαύσουμε την ταινία τις κινηματογραφικές αίθουσες όμως ένα είναι σίγουρο. Την περιμένουμε με ανυπομονησία!

Image: apimages.com