ΓΥΝΑΙΚΑ

Ψάχνεις συνεχώς τα κοσμήματά σου; 4 tips που θα σου «λύσουν» τα χέρια

Ψάχνεις συνεχώς τα κοσμήματά σου; 4 tips που θα σου «λύσουν» τα χέρια

Σε όλες συμβαίνει, αλλά υπάρχει λύση.

Αν πάτησες κλικ για να διαβάσεις αυτό το άρθρο, σίγουρα έχεις έρθει σε απελπισία κάποια στιγμή της ζωής σου, γιατί έχασες τα αγαπημένα σου σκουλαρίκια ή γιατί δεν ξέρεις πού έβαλες το δαχτυλίδι που σου έκανε δώρο η μαμά σου. Συνηθισμένα φαινόμενα για μια γυναίκα που εξακολουθεί να αγοράζει κοσμήματα, αλλά συνεχίζει κιόλας να τα αφήνει δεξιά και αριστερά μέσα στο σπίτι.

Είναι αλήθεια ότι η «οργάνωση και τακτοποίηση κοσμημάτων» είναι μια βαρετή υπόθεση. Ίσως και κουραστική. Είναι, όμως, η καλύτερη λύση για να μη χάνεις πια τον χρόνο σου αναζητώντας εκείνο το συγκεκριμένο ζευγάρι σκουλαρίκια που ταιριάζει τέλεια με το logo T-shirt σου ή το δαχτυλίδι που είναι σετ με το μενταγιόν σου.

Γι’ αυτό κι εμείς σου παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως τέσσερις εύκολους και οικονομικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να οργανώσεις τα κοσμήματά σου, για να μην ψάξεις ποτέ ξανά και να μην καθυστερήσεις σε κανένα… ραντεβού σου.

#1 Σίγουρα στο σπίτι θα υπάρχει μία παγοθήκη που δε χρησιμοποιείς. Πάρε τη και κάνε τη θήκη για δαχτυλίδια και λεπτεπίλεπτα σκουλαρίκια.

Δες περισσότερα εδώ.