ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα 8 πιο επικά φιλιά που είδαμε ποτέ σε ταινίες

Τα 8 πιο επικά φιλιά που είδαμε ποτέ σε ταινίες

Λίγη έμπνευση κατευθείαν από τον κινηματογράφο.

Το Hollywood είναι γεμάτο με ταινίες που έχουν καταφέρει να μας κερδίσουν στα όσα λεπτά βρισκόμαστε μπροστά στην οθόνη. Παραγωγές που μας έχουν προσφέρει συγκίνηση. Που μας έχουν κάνει να γελάσουμε μέχρι δακρύων. Που μας προβλημάτισαν ακόμα και για την ίδια μας την ύπαρξη μέσα από τα μηνύματα και τα ηθικά τους διδάγματα.

Θυμάσαι σαν να ήταν χτες την αγαπημένη σου ταινία. Ανεξάρτητα από το είδος στο οποίο ανήκει. Ανατρέχεις στις σκηνές της, σε ατάκες που για κάποιο λόγο σου έμειναν αξέχαστες. Τη βλέπεις και την ξαναβλέπεις και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι το τόσο σπουδαίο έχει που δεν τη χορταίνεις.

Αν το πάμε ακόμα πιο συγκεκριμένα, τα φιλιά που έχουν βρεθεί στο σινεμά συνήθως προκαλούν τον ενθουσιασμό του κόσμου και ειδικά μερικά από αυτά έχουν ξεχωρίσει σε τέτοιο βαθμό που κατατάσσονται στα ωραιότερα που έχουν δοθεί κινηματογραφικά.

Οι υποψηφιότητες ήταν αρκετές στη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά καταφέραμε να ξεχωρίσουμε 8 από αυτά που λατρέψαμε για κάθε πιθανό λόγο. Επειδή απέπνεαν αθεράπευτο ρομαντισμό; Επειδή διακρίνονταν από ένταση και πάθος; Σίγουρα, πάντως, δεν κατάφεραν να φύγουν από τη μνήμη μας.

Δες τα εδώ.