ΓΥΝΑΙΚΑ

Μαύροι κύκλοι και σακούλες κάτω από τα μάτια: 8 σωτήριες κρέμες ματιών

Μαύροι κύκλοι και σακούλες κάτω από τα μάτια: 8 σωτήριες κρέμες ματιών

Τέλος τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια.

Το skincare είναι νόμος εδώ στο beauty department και χαιρόμαστε πολύ που και εσύ μάς στέλνεις τις ερωτήσεις και απορίες σου μέσα από το Instagram account του Queen.gr! Φαίνεται πως σε ενδιαφέρει και φροντίζεις σχολαστικά την επιδερμίδα σου και μπράβο σου για αυτό. Μας ρώτησες, λοιπόν, αν μπορείς να φοράς την κρέμα προσώπου και στα μάτια και σου απαντήσαμε αναλυτικά (δες εδώ).

Η αλήθεια είναι ότι κάθε κρέμα προορίζεται για ένα συγκεκριμένο σημείο του προσώπου μας και στα μάτια μπορείς αυστηρά και μόνο να φοράς κρέμα ματιών. Βλέπεις, το δέρμα κάτω από τα μάτια δεν είναι όπως και στο υπόλοιπο πρόσωπο. Είναι πολύ λεπτό, πιο ευαίσθητο και πιο ξηρό, οπότε έχει ανάγκη από διαφορετική «μεταχείριση» και διαφορετικά προϊόντα σε σχέση με την υπόλοιπη επιδερμίδα του προσώπου.

Γι’ αυτό σκεφτήκαμε να σου προτείνουμε τις καλύτερες κρέμες ματιών που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά και ανταποκρίνονται σε πολλές διαφορετικές ανάγκες. Στην παρακάτω gallery, θα βρεις κρέμες ματιών για ενυδάτωση και λάμψη, για αντιγήρανση, για τις πρώτες λεπτές γραμμές και ρυτίδες, για καταπολέμηση των μαύρων κύκλων, για αντιμετώπιση του πρηξίματος και για σύσφιξη.

Δες τις κρέμες ματιών εδώ