ΓΥΝΑΙΚΑ

Μήπως δεν τον ενδιαφέρεις πια; Αυτοί είναι οι πιθανοί λόγοι

Μήπως δεν τον ενδιαφέρεις πια; Αυτοί είναι οι πιθανοί λόγοι

Μπορεί εσύ να παραμένεις ερωτευμένη και ενθουσιασμένη, δεν ισχύει το ίδιο και για εκείνον.

Δεν υπάρχει πιο όμορφο και συγκλονιστικό συναίσθημα, από αυτό που νιώθεις τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σου με κάποιον που σου αρέσει. Για κάποιο λόγο όλα είναι υπέροχα, χαμογελάς ασταμάτητα και οτιδήποτε αρνητικό και αν γίνει προφανώς δεν σε αγγίζει. Και κάπως έτσι οι μέρες κυλούν, και... δυστυχώς τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν. Διότι μπορεί εσύ να παραμένεις ερωτευμένη και ενθουσιασμένη, δεν ισχύει το ίδιο και για εκείνον.

Θα έλεγες μάλιστα ότι αυτός, όχι μόνο δεν είναι ενθουσιασμένος πλέον, αλλά ψάχνει εναγωνίως και τον τρόπο για να... το τελειώσει όλο αυτό. Εσύ φυσικά, επειδή δεν είσαι και άνθρωπος που παρακαλάει, την προσπάθειά σου θα την κάνεις, αλλά από εκεί και πέρα, καλό θα ήταν να τον αφήσεις να φύγει για να να προχωρήσεις παρακάτω. Παρόλα αυτά, και επειδή πάντα θα σε απασχολεί ο λόγος για τον οποίο ξενέρωσε τόσο γρήγορα, παρακάτω σου έχω 4 ενδεχόμενα τα οποία πιθανότατα να σε πείσουν!

Εμφανίστηκε κάποια άλλη στο προσκήνιο

Η οποία του άρεσε περισσότερο. Οπότε λέει να ασχοληθεί με αυτή και να σε αφήσει εσένα. Γιατί απλά έτσι του αρέσει. Λυπάμαι αλλά αυτό συμβαίνει συχνά.

Μάθε τους υπόλοιπους στο Queen.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ