ΓΥΝΑΙΚΑ

Έχεις σγουρά μαλλιά; Τα χρώματα που θα τα αναδείξουν

Έχεις σγουρά μαλλιά; Τα χρώματα που θα τα αναδείξουν

Τα μαλλιά σου θα δείχνουν πιο ωραία από ποτέ.

α σγουρά μαλλιά είναι μια δύσκολη υπόθεση. Στο λέει μια σγουρομάλλα που έχει δοκιμάσει τα πάντα στα μαλλιά της μέχρι να αποκτήσουν όμορφη και καλαίσθητη εικόνα. Θέλουν πολλή περιποίηση, εξειδικευμένα προϊόντα και γενικά να ασχολείσαι πολύ. Περισσότερο από το αν είχες σπαστά ή ολόισια μαλλιά.

Αλλά ας μην αναλύσουμε το θέμα «σγουρά μαλλιά και διαχείριση». Εδώ θα ασχοληθούμε με τα χρώματα μαλλιών, που κολακεύουν περισσότερο τα μαλλιά με έντονες μπούκλες. Ναι, κι όμως! Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, υπάρχουν συγκεκριμένες αποχρώσεις μαλλιών που δείχνουν πιο όμορφες πάνω σε σγουρά μαλλιά.

Αν, λοιπόν, είσαι σγουρομάλλα, μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου με ένα χρώμα, μπορείς, όμως, να χρησιμοποιήσεις και την τεχνική balayage ή να κάνεις highlights, που θα «φωτίσουν» το πρόσωπό σου και θα κάνουν τις μπούκλες να δείχνουν γεμάτες κίνηση.

Στην παρακάτω gallery, θα ικανοποιήσουμε όλα τα κορίτσια με σγουρά μαλλιά. Έχουμε πέντε προτάσεις για κάθε γούστο. Για κοκκινομάλλες, καστανές, μελαχρινές και ξανθές κοπέλες, που θέλουν αυτό το φθινόπωρο να ανανεώσουν την εικόνα τους και να αναδείξουν τις μπούκλες τους στο έπακρο.

Δες περισσότερα εδώ