ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτός ο παράδεισος είναι το σπίτι πασίγνωστης ηθοποιού

Αυτός ο παράδεισος είναι το σπίτι πασίγνωστης ηθοποιού

Δες για ποια πρόκειται...

«Πολλοί άνθρωποι μετακινούνται στους λόφους του Μπέβερλι Χιλς για τη θέα», λέει η 33χρονη ηθοποιός, συζητώντας την απόφασή της να αγοράσει αυτό το σπίτι σε γεωργιανό στιλ 1500 τ.μ , στο οποίο ζει εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Ο λόγος για την Αμερικανίδα ηθοποιός Hilary Duff η οποία υποδέχεται την κάμερα του Architectural Digest στο σπίτι της, εκεί όπου απολαμβάνει την ηρεμία της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Αλλά αυτό το σπίτι μου άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή και αμέσως αισθάνθηκα πραγματικά πως θα είναι το ησυχαστήριό μου».

Η ηθοποιός και μουσικός ζούσε στη λίμνη Toluca του Λος Άντζελες για ένα μεγάλο διάστημα, όμως πάντα έψαχνε ένα σπίτι που θα της παρέχει την ιδιωτικότητα που είχε ανάγκη, ειδικά την εποχή που περίμενε το πρώτο της παιδί. «Η μαμά μου ζούσε λίγο πιο κάτω, στον κεντρικό δρόμο και από τότε, κάθε φορά που περπατούσα προς το σπίτι της, υπήρχε πάντα ένας παπαράτσι απ' έξω για να με περιμένει», εξηγεί.

Το φως και η ηλιόλουστη ατμόσφαιρα ακτινοβολεί σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού της Duff, δίνοντας μια αίσθηση ηρεμίας και καθαρότητας. Στους τοίχους βλέπεις παντού φωτογραφίες από την οικογένειά της, τα ράφια είναι γεμάτα με τα παιχνίδια των παιδιών της και φυσικά παντού περιφέρονται τα αγαπημένα κατοικίδιά της. Πρόκειται για ένα σπίτι γεμάτο ζωντάνια, ένα σπίτι που σου δίνει την αίσθηση πως οι ιδιοκτήτες του το ζουν καθημερινά και το απολαμβάνουν.