ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτό είναι το skincare συστατικό που χρειάζεσαι για απόλυτη ενυδάτωση

Αυτό είναι το skincare συστατικό που χρειάζεσαι για απόλυτη ενυδάτωση

Ακόμα να το βάλεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου;

Αν είσαι γυναίκα που φροντίζει την επιδερμίδα της και ακολουθεί πιστά μια ρουτίνα ομορφιάς, τότε σίγουρα θα έχεις ακούσει για το μαγικό συστατικό που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση. Ή θα έχεις διαβάσει για αυτό από τα δεκάδες άρθρα που κυκλοφορούν σε περιοδικά και διαδίκτυο. Πού αναφερόμαστε; Μα, φυσικά, στο υαλουρονικό οξύ.

Μιλάμε για αυτόν τον σύνθετο υδατάνθρακα, που παράγεται στο ανθρώπινο σώμα και συναντάται κυρίως στις αρθρώσεις, τα κύτταρα της επιδερμίδας και τους συνδετικούς ιστούς, προωθώντας τη δύναμη και την ελαστικότητά τους. Και εύλογα θα αναρωτιέσαι τώρα… «Αφού υπάρχει στην επιδερμίδα μου, γιατί χρειάζεται να το χρησιμοποιώ και εγώ σε skincare προϊόντα;». Θα σου λύσουμε όλες τις απορίες…

Όσο εσύ μεγαλώνεις, παράλληλα μειώνεται και η παραγωγή υαλουρονικού οξέος στο σώμα σου, με αποτέλεσμα το δέρμα να έρχεται αντιμέτωπο με απώλεια υγρασίας και όγκου, με χαλάρωση και κατά συνέπεια με ρυτίδες. Και εκεί ακριβώς έρχονται τα προϊόντα skincare, από μάσκες ομορφιάς, κρέμες προσώπου και ματιών, serum και scrub, που είναι πλούσια σε υαλουρονικό οξύ και μπορούν να κάνουν κυριολεκτικά θαύματα.

Εντάσσοντας ένα skincare προϊόν με υαλουρονικό οξύ στη ρουτίνα ομορφιάς σου, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα διαπιστώσεις ότι τα οφέλη είναι πολλά. Το υαλουρονικό οξύ έχει πληθώρα θετικών στοιχείων. Εκτός από το να «γεμίζει» τα κενά της επιδερμίδας και να ενυδατώνει βαθιά, έχει επίσης αντιγηραντική δράση, μπορεί να μειώσει τους ερεθισμούς της επιδερμίδας, αλλά και να αυξήσει την ελαστικότητα του δέρματος. Αν, λοιπόν, έως τώρα έβλεπες πως κάτι λείπει από τη φροντίδα του προσώπου σου, αν ένιωθες το δέρμα σου αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο και χρειαζόσουν λίγη «δροσιά», λάμψη και φρεσκάδα, μάλλον τώρα βρήκες το συστατικό που θα λύσει τα beauty προβλήματά σου. Πες «ναι» στο υαλουρονικό οξύ και το αποτέλεσμα… θα σε δικαιώσει.