ΓΥΝΑΙΚΑ

Taskmaster: Το απόσπασμα για τον νέο «κακό» της Black Widow

Taskmaster: Το απόσπασμα για τον νέο «κακό» της Black Widow

Φυσικά και ανυπομονούμε για την κυκλοφορία της ταινίας.

Η Black Widow είναι από τις ταινίες που δεν περίμεναν την περίοδο της πρώτης καραντίνας για να τελειώσουν γυρίσματα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν έτοιμο, η ημερομηνία είχε οριστεί -1η Μαΐου- και απλώς περίμεναν τον καιρό να περάσει ώστε να φτάσει η στιγμή που το κοινό της Marvel θα έβλεπε την ιστορία που είχε η εταιρεία να διηγηθεί για τη Natasha Romanoff.

Κανείς δεν έχει ξεχάσει τη θυσία της για το κοινό καλό, πηδώντας από τον γκρεμό για να πάρει ο Hawkeye το Πετράδι της Ψυχής και, αν λάβεις υπόψιν και όλα τα υπόλοιπα καλά που έχει κάνει για την ομάδα και τον κόσμο, δε χρειάζεσαι πολλά για να την αγαπήσεις.

Ωστόσο, με τις αναβολές, πέρα από το τρέιλερ, δεν είχαμε πολλές πληροφορίες για την πλοκή και αυτό είναι κάτι λογικό για να κρατηθεί λίγο περισσότερο το μυστήριο. Αυτό που ξέρουμε, βέβαια, είναι ότι πρόκειται να γνωριστούμε και στη μεγάλη οθόνη με τον Taskmaster, τον νέο «κακό» και ένα απόσπασμα από το Marvel’s Black Widow: The Official Movie Special Book μάς βάζει λίγο στο κλίμα:

«Όταν συναντάει τον Taskmaster, δεν έχει τον έλεγχο. Αρχικά, της φαίνεται ίσως σαν να είναι κάποιο μέρος των Sokovia Accords ή ίσως τον έχουν στείλει για να την πάει στον Secretary Ross (πρώην Στρατηγός του Στρατού των ΗΠΑ στη Marvel και υπεύθυνος για το Bio-Tech Force Enhancement Project με στόχο να βρει το Super Soldier Serum. Ένα ατύχημα κατά το πείραμα οδήγησε και στη μεταμόρφωση του Bruce Banner σε Hulk). Μόλις αρχίζει να ζει τον τρόπο μάχης του Taskmaster, καταλαβαίνει ότι η ίδια δεν είναι τελικά ο στόχος, αλλά ότι ο Taskmaster έχει έναν μεγαλύτερο. Δεν ξέρει αν αυτός είναι κάποιος από το παρελθόν της ή ένας εχθρός χωρίς πρόσωπο»