ΓΥΝΑΙΚΑ

Η εξομολόγηση της Ρέμπελ Γουίλσον για τα κιλά της

Η εξομολόγηση της Ρέμπελ Γουίλσον για τα κιλά της

Η διάσημη ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για τις διατροφικές της συνήθειες.

Η 40χρονη ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον δε νιώθει άσχημα για τα παραπανήσια κιλά της. Αυτό υποστήριξε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό People. Κατάφερες όμως κάτι που την έκανε να νιώσει περήφανη για τον εαυτό της: να χάσει 18 κιλά ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διατροφή. Όπως δήλωσε μάλιστα, άλλαξε τις διατροφικές της συνήθειες και κατάφερε να χάσει τα συγκεκριμένα κιλά ακολουθώντας μία διατροφή με πολλές πρωτεΐνες.

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πώς κατάφερε να πετάξει από πάνω της αυτά τα 18 κιλά: «Πριν έτρωγα πιθανώς 3.000 θερμίδες τις περισσότερες ημέρες, και επειδή ήταν συνήθως υδατάνθρακες, ήμουν συνεχώς πεινασμένη» λέει η ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People. «Έτσι, έχω αλλάξει πραγματικά και ακολουθώ μία διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, κάτι που είναι δύσκολο γιατί δεν τρώω πολύ κρέας», προσθέτει. «Τρώω ψάρι, σολομό και στήθος κοτόπουλου».

Ωστόσο όπως η λέει δεν είναι λίγες οι φορές που «κλέβει». «Δεν σημαίνει ότι κάθε εβδομάδα είναι μια υγιής εβδομάδα», προσθέτει. «Μερικές εβδομάδες απλώς τις διαγράφεις και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό». Μάλιστα όπως συμπληρώνει δεν αποκλείει τίποτα από τη διατροφή της και ακολουθεί τις παρέες της στις εξόδους, μόνο που επιλέγει να τρώει τις μισές ποσότητες από αυτές που συνήθιζε πριν.

Η Γουίλσον λέει ακόμα ότι εκμεταλλεύτηκε την περίοδο της καραντίνας να τα βρει με τον εαυτό της και όλο αυτό με την πανδημία του κορονοϊού τη βοήθησε στην απώλεια του βάρους της. «Ξεκουράστηκα και έδιωξα το άγχος. Επειδή το μεγαλύτερο μέρος του άγχους μου σχετίζεται με τη δουλειά μου», είπε. «Νομίζω ότι έτρωγα συναισθηματικά κατά καιρούς γιατί δεν αγαπούσα τον εαυτό μου αρκετά. Κι αυτό οφείλεται στη έλλειψη αυτοεκτίμησης», είπε και πρόσθεσε ότι η καραντίνα της έδωσε την ευκαιρία να απαλλαγεί από «κακές συνήθειες σε πιο υγιείς».

Images: apimages.com