ΓΥΝΑΙΚΑ

Η νέα ταινία του James Bond μπορεί να πάρει βραβείο πριν καν κυκλοφορήσει

Η νέα ταινία του James Bond μπορεί να πάρει βραβείο πριν καν κυκλοφορήσει

Και είναι και πολύ λογικό.

Η επέλαση της πανδημίας έχει οδηγήσει πολλές ταινίες να μπουν σε pause. Ειδικά στο πρώτο κύμα που ουσιαστικά κανείς δεν ήξερε πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση γιατί τα δεδομένα ήταν εντελώς πρωτόγνωρα. Ποιος να φανταστεί ότι αυτά που μέχρι τότε βλέπαμε μόνο σε ταινίες αποκάλυψης, τώρα ξαφνικά έγιναν σε έναν βαθμό η πραγματικότητά μας. Μία πραγματικότητα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε.

Μία από αυτές τις ταινίες που ήταν να προβληθούν μέσα στην καραντίνα και που όλος ο κόσμος περίμενε ήταν και το No Time To Die. Το επόμενο installment του James Bond ανήκει στα classics που κάθε σινεφίλ οφείλει να δει. Γι’ αυτό και η αναμονή είναι ιδιαίτερα εκνευριστική.

Τι θα έλεγες, όμως, αν άκουγες ότι η ταινία υπάρχει περίπτωση να πάρει βραβείο πριν καν κυκλοφορήσει; Γιατί αυτό είναι ένα εξαιρετικά πιθανό σενάριο. Όπως ανακοινώθηκε από το Recording Academy, το opening track της ταινίας είναι υποψήφιο για Best Song Written For Visual Media στα 63α Grammys που θα γίνουν στις 31 Ιανουαρίου.

Η ταινία παρά ταύτα προορίζεται να κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου του 2021, οπότε αν νικήσει σε αυτήν την κατηγορία, θα γίνει πριν καν δούμε έστω και μία της σκηνή. Με τόσες αναβολές που έχουν γίνει στο ενδιάμεσο, βέβαια, δε φαντάζει και τόσο περίεργο. Το βασικό θέμα στην παρούσα φάση είναι να τα καταφέρει και να προβληθεί έστω και τον Απρίλιο στους κινηματογράφους, γιατί η κατάσταση παραμένει ρευστή.

Μέχρι τότε, αναμένουμε τα μουσικά βραβεία.

Ας θυμηθούμε το τραγούδι.