ΓΥΝΑΙΚΑ

Το λευκό παντελόνι παραμένει τάση και αυτό τον χειμώνα

Το λευκό παντελόνι παραμένει τάση και αυτό τον χειμώνα

Βρες το στυλ και το ύφασμα παντελονιού που προτιμάς και φόρα το αγαπημένο σου λευκό παντελόνι.

Το λευκό παντελόνι είναι εδώ και πολλά χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Αποτελεί key-item χειμώνα και καλοκαίρι όμως δεν είναι λίγες αυτές που φοβούνται να το επιλέξουν θεωρώντας πως τονίζει τυχόν ατέλειες.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ολοένα και περισσότερες γυναίκες να τολμούν και να επιλέγουν παντελόνι λευκού χρώματος για τις καθημερινές εμφανίσεις τους και όχι άδικα. Είναι minimal, κομψό, ταιριάζει σχεδόν με όλα ενώ παράλληλα δίνει αίσθηση φρεσκάδας. Το μόνο σίγουρο είναι πως φορώντας λευκό δεν θα περάσεις απαρατήρητη και θα αναβαθμίσεις στο λεπτό το ντύσιμό σου.

Όπως είδαμε, αυτή τη σεζόν αρκετοί μεγάλοι οίκοι ποντάρουν στο total white και δημιουργούν εντυπωσιακά παντελόνια σε τζιν ή άλλη ύφανση τα οποία αξίζει να φορέσουμε και να κάνουμε chic εμφανίσεις. Λίγη φαντασία αρκεί για να κάνεις συνδυασμούς και να φτιάξεις τα ωραιότερα χειμερινά σύνολα με το λευκό παντελόνι σου. Φόρεσέ το με ένα λευκό ζιβάγκο ή πουλόβερ για το απόλυτο total white look ή επίλεξε ένα μπλουζάκι σε έντονο χρώμα για μια εξίσου στυλάτη αμφίεση. Για τη βραδινή σου έξοδο, συνδύασέ το με ένα top και ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Αρκετές fashion influencers και celebrities έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση, χαρίζοντάς μας αξιοζήλευτες εικόνες. Όπως καταλαβαίνεις θα είναι από τα πιο βασικά ρούχα της σεζόν οπότε επιβάλλεται να το εντάξεις στη χειμερινή ντουλάπα σου.