ΓΥΝΑΙΚΑ

Ηθοποιός του Fast and the Furious χαίρεται που τελειώνει το franchise

Ηθοποιός του Fast and the Furious χαίρεται που τελειώνει το franchise

Μη βιάζεσαι, όμως, να βγάλεις συμπεράσματα.

Αυτοκίνητα, ταχύτητα, γυναίκες, τεχνολογία. Τι μας θυμίζουν αυτές οι λέξεις αν κάποιος τις ενώσει με τον κινηματογράφο; Το franchise του Fast & the Furious. Η πρώτη ταινία της σειράς κυκλοφόρησε το 2001 σε Αμερικανική παραγωγή από την Original Film και διανομή από τη Universal Pictures. Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω της σίγουρα έκαναν μία εξαιρετική δουλειά όσον αφορά στο κομμάτι της εκτέλεσης αυτού του μεγάλου πρότζεκτ και το αποτέλεσμα φάνηκε κατευθείαν στο κοινό που εδώ και σχεδόν 10 χρόνια πηγαίνει φανατικά στους κινηματογράφους για να τις παρακολουθήσει.

Δυστυχώς, αυτές οι ταινίες έχουν συνδεθεί και με τον τραγικό χαμό του πρωταγωνιστή τους, Paul Walker, ενός εξαιρετικά ταλαντούχου ηθοποιού που στις 30 Νοεμβρίου του 2013 έχασε τη ζωή του οδηγώντας ένα καινούργιο sports car. Τότε, τα γυρίσματα του Furious 7 βρίσκονταν σε εξέλιξη και η παραγωγή αποφάσισε να κυκλοφορήσει την ταινία με τη βοήθεια CGI και του αδερφού του εκλιπόντος, Cody, με τον οποίο έμοιαζαν πολύ.

Ένας από τους ανθρώπους που συμμετέχουν στην ταινία, ο Ludacris, μίλησε στην guest host του The Ellen Show, Tiffany Haddish, και αποκάλυψε ότι χαίρεται που τελειώνουν οι ταινίες του franchise. Όχι επειδή δεν του αρέσουν, αλλά επειδή χαίρεται που θα υπάρχει και η 11η.

«Μόλις ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να τελειώσουμε στο 10 και στο 11. Προσωπικά, νόμιζα ότι θα τελειώναμε στο 10, αλλά δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένος για αυτό, γιατί πρέπει να σκεφτείς ότι ήρθα στο 2 Fast 2 Furious. Ποτέ δεν ξέραμε ότι θα παίρναμε callback από το 5 και τελικά ήμουν στο 5, 6, 7, 8, 9. Και, τώρα, μου λέτε ότι θα υπάρξουν άλλα δύο; Είμαι χαρούμενος! Σιγά που θα είμαι στενοχωρημένος. Μην είσαι στενοχωρημένος, να είσαι χαρούμενος»