ΓΥΝΑΙΚΑ

Η Priyanka Chopra Jonas γίνεται πρεσβευτής του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας

Η Priyanka Chopra Jonas γίνεται πρεσβευτής του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας αποφάσισε να ορίσει την Priyanka Chopra ως νέα πρεσβευτή της. Στόχος τους είναι η ηθοποιός να υποστηρίξει τις προσπάθειες της οργάνωσης να χρησιμοποιήσει τη μόδα "ως θετική πλατφόρμα για να εμπνεύσει τις μελλοντικές γενιές.”

Ο ρόλος της θα είναι να ευαισθητοποιήσει και να προωθήσει τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο, να υποστηρίξει τις αρχές χωρίς αποκλεισμούς και δεοντολογίας και να ενεργήσει ως εκπρόσωπος "για τη σημασία της δημιουργικής εκπαίδευσης", σύμφωνα με το BFC. Θα έχει ενεργό ρόλο σε μια σειρά εκδηλώσεων καθ ' όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένης της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου και των βραβείων μόδας από σήμερα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Η Διευθύνων Σύμβουλος της BFC Caroline Rush δήλωσε ότι η Chopra δεσμεύτηκε να χρησιμοποιήσει την εμβέλειά της για καλό σκοπό. Θεωρείται μια από τις πιο θαρραλέες φωνές της βιομηχανίας του θεάματος και αποτελεί ιδανική επιλογή για πρεσβευτής της BFC. Η Priyanka Chopra είναι παράλληλα παγκόσμια πρεσβευτής καλής θέλησης της UNICEF. Όπως δήλωσε η μόδα ήταν πάντα ο παλμός της ποπ κουλτούρας και μπορεί να είναι μια ισχυρή δύναμη με την ικανότητα να συνδέει τους πολιτισμούς και να φέρνει τους ανθρώπους κοντά.