ΓΥΝΑΙΚΑ

Η κίνηση στα social media που θα πρέπει να σε ανησυχήσει

Η κίνηση στα social media που θα πρέπει να σε ανησυχήσει

Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το άλλο σου μισό; 

Τα social media έχουν κατακλύσει τις ζωές μας, και θα ήμασταν το λιγότερο ανίδεοι αν το αρνούμασταν. Ακόμα και οι πιο φανατικοί αρνητές τους, έχουν πέσει στην παγίδα τους, ή αν προτιμάς έχουν υποκύψει στη μαγεία τους, με αποτέλεσμα πλέον να είναι αρκετά δύσκολο να βρεις άνθρωπο από μία ηλικία και κάτω, που να μην έχει προφίλ σε Facebook ή Instagram.

Εκτός βέβαια από τα πολλά θετικά τoυς, έχουν και κάποια αρνητικά, κυρίως σε ό, τι έχει να κάνει με τις σχέσεις. Γινόμαστε πιο καχύποπτοι, παρακολουθούμε τον άλλο non stop και γενικότερα έχουμε πια την απαίτηση να μαθαίνουμε οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή τους. Κάπως έτσι, η απιστία, έχει γίνει πολύ πιο δύσκολη, μιας και σχεδόν πάντα, οι κινήσεις στα social θα προδώσουν τον άπιστο ή την άπιστη.

Αν λοιπόν έχεις κάποιες υποψίες για το άλλο σου μισό, σχετικά με το αν ολοκληρωτικά δοσμένο σε εσένα, υπάρχει ένα σημάδι το οποίο θα πρέπει να σε ανησυχήσει. Σε περίπτωση λοιπόν που ο καλός σου ή η καλή σου, δεν εξέθετε την προσωπική του ζωή στα social media, και τώρα έχει αρχίσει να το κάνει, και μάλιστα συστηματικά, πιθανότατα να προσπαθεί να κρύψει κάτι ή αλλιώς… να σου ρίξει στάχτη στα μάτια.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι όσο πιο φανερά κάνεις κάποια πράγματα, τόσο πιο κρυφά μένουν άλλα.