ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτά είναι τα 5 πιο ωραία χρώματα μαλλιών αυτήν τη σεζόν

Αυτά είναι τα 5 πιο ωραία χρώματα μαλλιών αυτήν τη σεζόν

Δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις!

Τα μαλλιά είναι ένα θέμα που απασχολεί τις γυναίκες σε καθημερινή βάση. Όλες θέλουμε να έχουμε περιποιημένα, όμορφα και λαμπερά μαλλιά μιας και έτσι αποκτάμε αμέσως αυτοπεποίθηση και αλλάζει η διάθεσή μας.

Θα μας πεις… Τώρα δεν μπορούμε να έχουμε τέλεια μαλλιά, να κάνουμε ένα όμορφο χτένισμα και να επισκεφθούμε το κομμωτήριό μας μιας και όλη η αγορά είναι κλειστή λόγω του δεύτερου lockdown. Ναι, σίγουρα. Κανένας, όμως, δε μας στερεί το δικαίωμα να δούμε τις τάσεις και να τις οραματιστούμε πάνω μας. Και τι καλύτερο από το να σε φανταστείς με ένα νέο χρώμα μαλλιών;!

Αυτήν τη σεζόν, οι επιλογές στα hair color trends είναι πολλές και απλά υπέροχες. Τάσεις σε ξανθά, καστανά, μαύρα και κόκκινα μαλλιά έχουν κατακλύσει το Instagram μας και μας έχουν κάνει να ανυπομονούμε για το πρώτο ραντεβού στο κομμωτήριο μετά την καραντίνα. Αναρωτιέσαι ποια είναι τα πιο hot trends στα χρώματα μαλλιών αυτής της σεζόν;

Τα έχουμε συγκεντρώσει όλα στην gallery. Εσύ που είσαι ξανθιά μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στο ξανθό της άμμου και το creamy blonde. Για τις κοκκινομάλλες, δεν υπάρχει πιο hot χρώμα από το copper red. Και για τα μελαχρινά κορίτσια, όμως, υπάρχουν επιλογές: το hot cocoa και το espresso χρώμα. Μην περιμένεις άλλο, λοιπόν… Ανακάλυψε τα και κράτα screenshots για να δείξεις στον κομμωτή σου.