ΓΥΝΑΙΚΑ

5 υπέροχες μάσκαρα για να δώσεις μήκος στις κοντές βλεφαρίδες σου

5 υπέροχες μάσκαρα για να δώσεις μήκος στις κοντές βλεφαρίδες σου

Κάνουν θαύματα!

Το μακιγιάζ σε απασχολεί πολύ ακόμα και αυτές τις μέρες. Ακόμα και τώρα που μένουμε στο σπίτι και είμαστε εν μέσω δεύτερου lockdown. Βλέπεις, τα καθημερινά online zoom meetings με τους συναδέλφους σου δε σου επιτρέπουν να εμφανίζεσαι στην κάμερα απεριποίητη, με έναν κότσο, τις πιτζάμες και χωρίς καθόλου make up.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως τώρα που μένεις στο σπίτι βάφεσαι κανονικά όπως στην προ καραντίνας εποχή. Τρία είναι τα βασικά καλλυντικά που πρέπει να σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου και αυτά είναι μια bb cream, ένα κραγιόν και μια μάσκαρα. Και στο τελευταίο θα σταθούμε σε αυτό εδώ το θέμα.

Σκέψου λίγο… Είναι δυνατόν να μην έχεις τονίσει τα μάτια σου και να μην έχεις δώσει βάθος στο βλέμμα σε ένα καθημερινό μακιγιάζ σου; Ρητορική είναι η ερώτηση. Ειδικά, μάλιστα, αν έχεις κοντές και άτονες βλεφαρίδες, χρειάζεται οπωσδήποτε να μεριμνήσεις για ένα τέλειο και κομψό αποτέλεσμα. Μην ανησυχείς…

Εμείς είμαστε εδώ! Βρήκαμε για εσένα τις πέντε πιο καλές και αποτελεσματικές μάσκαρα, που χαρίζουν μήκος στις βλεφαρίδες, όσο κοντές κι αν είναι. Δεν κάνουν, όμως, μόνον αυτό! Παράλληλα, τις περιποιούνται, τις διατηρούν λείες και εύκαμπτες και τις διαχωρίζουν χωρίς να τις βαραίνουν. Υπέροχο; Μη χάνεις άλλον χρόνο, λοιπόν… Ανακάλυψέ τις παρακάτω και καλά διαδικτυακά ψώνια!