ΓΥΝΑΙΚΑ

Πέντε χρήσεις του baby oil που δεν είχες φανταστεί

Πέντε χρήσεις του baby oil που δεν είχες φανταστεί

Ένα προϊόν που… κάνει θαύματα!

Ακούγοντας κανείς τις λέξεις baby oil σκέφτεται αυτόματα αυτό το λαδάκι που χαρίζει στα μωρά λαχταριστό και απίστευτα απαλό δέρμα. Πρόκειται, στην ουσία, για το προϊόν, το οποίο χρησιμοποιείται κατά κόρον για την περιποίηση της επιδερμίδας των μωρών και είναι διαθέσιμο από καταστήματα καλλυντικών, supermarket μέχρι και φαρμακεία.

Δεν είναι ευεργετικό, όμως, μόνο για τα μωρά. Το ήξερες αυτό; Το baby oil μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς ομορφιάς και να σε βοηθήσει πολλές φορές να βελτιώσεις την εικόνα σου από την κορυφή… ως τα νύχια. Δες παρακάτω τις πέντε χρήσεις του baby oil και μη διστάσεις να το εντάξεις κι εσύ στη ρουτίνα ομορφιάς σου.

Μαλλιά

Θέλεις να δώσεις ένα τέλος στις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών σου; Κάθε βράδυ, πριν πέσεις για ύπνο, βάζε στις άκρες λίγο baby oil και κοιμήσου με αυτό. Το πρωί που θα ξυπνήσεις θα έχεις τα πιο απαλά και ενυδατωμένα μαλλιά, που είχες ποτέ.

Ντεμακιγιάζ

Ξέμεινες από το γαλάκτωμά σου; Κανένα πρόβλημα. Μερικές σταγόνες baby oil πάνω σε ένα cotton pad αρκούν για να αφαιρέσουν όλο το make up από το πρόσωπό σου. Άσε που έτσι θα ενυδατώσεις και το δέρμα σου. Προσοχή, όμως! Μην το χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση, διότι ίσως και να αισθανθείς μια έξτρα λιπαρότητα.

Νύχια

Προτού ξεκινήσεις να κάνεις ένα DIY μανικιούρ ή πεντικιούρ, άλειψε με λίγο baby oil την περιοχή γύρω από τα νύχια. Θα δεις πως σε χρόνο dt θα μαλακώσουν τα πετσάκια και θα είναι πολύ εύκολο να τα αφαιρέσεις.

Αποτρίχωση με κερί

Αν έχασες ή ξέμεινες από τα ειδικά μαντηλάκια που αφαιρούν το κερί αποτρίχωσης, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Με λίγες σταγόνες baby oil θα απομακρύνεις όλα τα υπολείμματα κεριού και θα έχεις το πιο βελούδινο δέρμα που είχες ποτέ.

Πέλματα

Έχεις άγριες φτέρνες; Άπλωσε λίγο baby oil, βάλε κάλτσες και άσε το να δράσει όλη τη νύχτα ή όλη την ημέρα. Μόλις βγάλεις τις κάλτσες θα δεις πως το δέρμα σου σε αυτήν την περιοχή θα είναι απαλό, όπως των μωρών.