ΓΥΝΑΙΚΑ

Πέντε βαφές μαλλιών με τις οποίες μπορείς να βάψεις τα μαλλιά στο σπίτι

Πέντε βαφές μαλλιών με τις οποίες μπορείς να βάψεις τα μαλλιά στο σπίτι

Εύκολα και γρήγορα!

Τα κομμωτήρια είναι κλειστά λόγω του δεύτερου lockdown και η αλήθεια είναι πως όλοι έχουμε αρχίσει να ζοριζόμαστε με αυτό το γεγονός. Κοντεύουμε να συμπληρώσουμε έναν μήνα καραντίνας, πράγμα που σημαίνει πως όπου να’ ναι θα αρχίσει να βγαίνει η ρίζα και θα χρειαστούμε σίγουρα ανανέωσης της βαφής μαλλιών.

Πώς θα γίνει, όμως, αυτό; Υπάρχει λύση, μην ανησυχείς! Θα τα καταφέρεις με μία από τις πέντε βαφές που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Πρόκειται για βαφές μεγάλης γκάμας αποχρώσεων, που είναι πολύ εύκολες στη χρήση, μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και μόνη σου χωρίς τη βοήθεια ενός δεύτερου ατόμου και το αποτέλεσμα θα είναι… απλά υπέροχο!

Θα πρέπει, ωστόσο, να είσαι προσεκτική κατά τη διαδικασία της βαφής στο σπίτι. Να διαβάσεις όλες τις οδηγίες που βρίσκονται μέσα στο φυλλάδιο της συσκευασίας και να τις ακολουθήσεις κατά γράμμα. Επίσης, θα πρέπει να φροντίσεις να μη σε αποσπάσει τίποτα και κανένας εκείνο το μισάωρο που θα ασχοληθείς με τα μαλλιά σου, γιατί το λάθος δεν αργεί να γίνει.

Προσοχή και σε κάτι ακόμα! Μην ξεχάσεις πριν αρχίσεις να περνάς βαφή τα μαλλιά σου να απλώσεις στους κροτάφους και στο υπόλοιπο δέρμα γύρω από τα μαλλιά λίγη βαζελίνη, ώστε να μη βάψει η επιδερμίδα σου και μετά… τρέχεις. Τέλος, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις σωστά την κρέμα λουσίματος που περιέχεται μέσα στις βαφές. Πώς θα γίνει αυτό; Σε αντίθεση με το conditioner, το οποίο απλώνεις μόνο στις άκρες, αυτήν την κρέμα πρέπει να την απλώσεις καλά μέχρι τις ρίζες και να κάνεις καλό μασάζ. Έτσι, το χρώμα σου θα διατηρηθεί για πολύ, πολύ καιρό ατόφιο και λαμπερό. Δες τώρα τις βαφές και από εμάς… καλή επιτυχία!