ΓΥΝΑΙΚΑ

Ο Mark Ruffalo τρολάρει τον εαυτό του για τα επικά spoilers που έχει κάνει

Ο Mark Ruffalo τρολάρει τον εαυτό του για τα επικά spoilers που έχει κάνει

Και εμείς τον αγαπάμε λίγο περισσότερο.

Οι ταινίες της Marvel ανήκουν αντικειμενικά στις πιο επιτυχημένες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Η ομάδα που τις έχει αναλάβει και βρίσκεται πίσω τους προφανώς έχει δώσει όλη τη θέληση και τη δημιουργικότητά της, ώστε να έχουμε τελικά αυτό το αποτέλεσμα που έρχεται στις οθόνες μας. Γιατί εύκολο δεν είναι σε καμία περίπτωση. Αυτός ο συνδυασμός εξαιρετικής σκηνοθεσίας, ταλαντούχου cast και επικής μουσικής κατάλληλης για την κάθε σκηνή θέλει πολύ έμπειρο team για να δημιουργηθεί.

Οι Avengers μπορεί να τελείωσαν αλλά η επίδρασή τους θα μείνει για πάντα τόσο στον κινηματογράφο όσο και στους θεατές. Όταν δημιουργείς τόσο επιτυχημένους χαρακτήρες, το πιο λογικό είναι ο κόσμος να ταυτιστεί έστω και με κάποια τους πλευρά.

Ο Mark Ruffalo που υποδυόταν τον Hulk, πέρα από τη λατρεία που συγκεντρώνει από τους φανς του, είναι γνωστός μαζί με τον Tom Holland για την κλίση του στη δημιουργία spoilers. Ένα από αυτά ήταν και το περίφημο «Everyone Dies» που είχε σχολιάσει για το τέλος του Infinity War. Οπότε σίγουρα δεν μπορείς να πεις ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που εμπιστεύεσαι κι απόλυτα ότι δε θα προδώσει κάποια ιστορία.


Το «a friend from work» αφορά στο Ragnarok, όταν ο Thor βρίσκει τον Hulk στη Battle of Champions, ενώ τα tacos παραπέμπουν στη σκηνή με τον Smart Hulk που τα έδινε στον Ant-Man -Αυτό όχι τόσο major όπως τα άλλα, αλλά και πάλι-.

Ο ηθοποιός, λοιπόν, αποφάσισε να τρολάρει τον εαυτό του και το κοινό του τον αγάπησε λίγο περισσότερο που είναι τόσο ακομπλεξάριστος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Αποκάλυψη Πέτσα: Πότε ανακοινώνεται η άρση των μέτρων