ΓΥΝΑΙΚΑ

Βρήκαμε το ρόφημα που θα πιεις για ισχυρό ανοσοποιητικό & κάψιμο του λίπους

Βρήκαμε το ρόφημα που θα πιεις για ισχυρό ανοσοποιητικό & κάψιμο του λίπους

Σήμερα θα σου αποκαλύψουμε την απόλυτη συνταγή για το πράσινο smoothie αποτοξίνωσης, ιδανικό για να κάψεις το λίπος και να έχεις ενέργεια όλη την ημέρα.

Βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και έχουμε πιο πολύ ανάγκη από ποτέ για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό. Το σώμα μας χρειάζεται τα κατάλληλα καύσιμα για να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις των καθημερινών μας δραστηριοτήτων. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως οι ειδικοί επισημαίνουν να τρεφόμαστε σωστά και υγιεινά. Είναι πολύ σημαντικό να τρως αρκετά φρούτα και λαχανικά σε καθημερινή βάση. Επιπλέον οι θερμίδες που καταναλώνεις πρέπει να είναι ποιοτικές θερμίδες, χωρίς περιττά λίπη αν θες βέλτιστα επίπεδα ενέργειας και συγκέντρωσης.

Οι πράσινοι χυμοί (detox juices) έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και ομολογούμε πως μας αρέσουν πολύ. Είναι νόστιμοι, θρεπτικοί και ανάλογα με τα συστατικά τους χαρίζουν στον οργανισμό πολλές, διαφορετικές ιδιότητες. Σήμερα θα σου αποκαλύψουμε την απόλυτη συνταγή για το πράσινο smoothie αποτοξίνωσης, ιδανικό για να κάψεις το λίπος και να έχεις ενέργεια όλη την ημέρα.

Υλικά:

1 φλιτζάνι σπανάκι

2 κουταλιές της σούπας φρέσκα φύλλα μέντας

1 σέλινο, ψιλοκομμένο

1/2 φλιτζάνι βρασμένο, παγωμένο πράσινο τσάι

1/2 μεγάλο γκρέιπφρουτ

1 φλιτζάνι κομμάτια ανανά

1/4 αβοκάντο

λίγο πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Ρίξε το σπανάκι, τη μέντα, το σέλινο και το πράσινο τσάι στο μπλέντερ. Άλεσέ τα πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Στη συνέχεια πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά και πολτοποίησε ξανά. Μπορείς να προσθέσεις οποιοδήποτε ακόμη υλικό σου αρέσει και θεωρείς πως ταιριάζει. Σέρβιρε σε ένα ψηλό ποτήρι και απόλαυσε.