ΓΥΝΑΙΚΑ

Θες σμιλεμένο κορμί σε ένα μήνα μόνο με 8’ γυμναστικής; Γίνεται! (+video)

Θες σμιλεμένο κορμί σε ένα μήνα μόνο με 8’ γυμναστικής; Γίνεται! (+video)

Αξίζει να ρίξεις μια ματιά!

Όσο κι αν θέλεις να κρυφτείς ξέρουμε όλες πολύ καλά ότι δεν σε ενθουσιάζει η γυμναστική, θέλεις γρήγορα αποτελέσματα χωρίς όμως να καταναλώσεις πολύ ενέργεια. Αυτό καταλαβαίνεις πως είναι κάπως αδύνατο, ωστόσο ένα video που υπόσχεται γρήγορα αποτελέσματα σε ένα μόλις μήνα, ίσως και να σε ενθουσιάσει.

Με περισσότερες από 16.000.000 προβολές στην πλατφόρμα του YouTube, το video αυτό μπορεί να σου… σμιλεύσει το κορμί σε διάστημα 30 ημερών και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα 8 λεπτών. Ναι, σωστά διάβασε, 8 λεπτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε ένα ολόκληρο 24ωρο, αξίζει λοιπόν να ρίξεις μια ματιά.

Εκτός από το ότι θα μπεις σε ένα πρόγραμμα και ενδεχομένως το σώμα σου μετά να επιζητά τη γυμναστική, είναι πολύ πιθανό να δεις άμεσα αποτελέσματα. Είναι αρκετά δελεαστική αυτή η πρότασή μας;

Το μαγικό όπως φαίνεται σε αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής είναι ο χρόνος, η ποιότητα των ασκήσεων, σίγουρα η συχνότητα και όπως αναγράφεται και στον τίτλο του video, η συγκεκριμένη ώρα που θα εκτελείς το πρόγραμμά σου και εξηγούμαστε αμέσως! Το μυστικό είναι να κάνεις αυτές τις ασκήσεις πριν κοιμηθείς μιας και οι μύες σου θα έχουν το χρόνο να… ξεκουραστούν, θα φτάνεις στο κρεβάτι σου νιώθοντας αναζωογονημένη και θα κοιμάσαι καλύτερα. Επίσης, το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεσαι κανένα εξάρτημα γυμναστικής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ποιοι μπορούν να μετακινηθούν σε άλλο νομό - Τι ισχύει για τις καφετέριες και τα sms