ΓΥΝΑΙΚΑ

Πέντε conditioner που χρειάζεσαι για να περιποιηθείς σωστά τα μαλλιά σου

Πέντε conditioner που χρειάζεσαι για να περιποιηθείς σωστά τα μαλλιά σου

Περιέχουν τα θρεπτικά συστατικά που έχουν ανάγκη τα μαλλιά όλων μας!

Τα όμορφα και περιποιημένα μαλλιά είναι ένας από τους πολλούς λόγους που μπορεί να φτιάξει η διάθεσή σου στο πι και φι. Αρκεί μια κλεφτή ματιά στον καθρέφτη και αμέσως σχηματίζεται στα χείλη σου ένα μεγάλο χαμόγελο. Τι γίνεται, όμως, όταν τα πράγματα δεν έρχονται έτσι και καταλήγουμε να έχουμε μια bad hair day;

Η αλήθεια είναι πως… τις περισσότερες φορές εμείς φταίμε για αυτό. Δεν φροντίσαμε σωστά τα μαλλιά μας, δεν τα περιποιηθήκαμε όπως θα έπρεπε και τελικά καταλήξαμε να έχουμε ατίθασα, άγρια και φριζαρισμένα μαλλιά. Με λίγα λόγια, μαλλιά που δεν είναι υγιή!

Μήπως το τελευταίο διάστημα βιώνεις κάτι παρόμοιο; Υπάρχει αιτιολογία για αυτό και ίσως να είναι το γεγονός πως έχεις αμελήσει να χρησιμοποιείς μετά το λούσιμο το conditioner σου. Βλέπεις, το conditioner περιέχει όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά, που έχει ανάγκη η τρίχα σου για να είναι βαθιά ενυδατωμένη, ανθεκτική και λαμπερή. Περιέχει, εν ολίγοις, ό,τι χρειάζεσαι για να έχεις υγιή μαλλιά.

Γι’ αυτό, λοιπόν, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα πέντε πιο αποτελεσματικά conditioner που πρέπει σίγουρα μια φορά στη ζωή σου να δοκιμάσεις. Είναι προϊόντα που θρέφουν, επανορθώνουν και αναδομούν την τρίχα, κάνουν τα μαλλιά λεία και απαλά, ενώ παράλληλα προστατεύουν και το χρώμα τους. Ρίξε μια ματιά, βάλε το conditioner στη hair routine σου και θα δεις πως δε θα υπάρξουν ποτέ ξανά bad hair days.