ΓΥΝΑΙΚΑ

Vegan brownies χωρίς φούρνο; Η πιο εύκολη συνταγή που έχεις δει ποτέ(+video)

Vegan brownies χωρίς φούρνο; Η πιο εύκολη συνταγή που έχεις δει ποτέ(+video)

Υγιεινή συνταγή και με vegan προϊόντα!

Διατροφή και απόλαυση τελικά μπορούν να «πάνε» μαζί και αφού είμαστε σε καραντίνα, τίποτα δεν μπορεί να μας στερήσει αυτή την απόλαυση. Όσο κι αν θέλουμε να διατηρηθούμε σε φόρμα για το μεγάλο comeback στην… κανονικότητα, πολλές φορές οι διατροφικές ατασθαλίες μπορούν να αποβούν μοιραίες. Κι όμως, υπάρχουν μυστικά που μπορούν να μας κρατήσουν σε φόρμα αλλά και να μας κόψουν τις λιγούρες.

Τι θα έλεγες για μια σοκολατένια λιχουδιά χωρίς όμως παχυντικά συστατικά και με vegan «πρότυπα»; Το brownies είναι ένα γλυκό για το οποίο όλοι μπορούν να θυσιάσουν το πρόγραμμα διατροφής τους, τώρα όμως αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Εκτός από την απόλαυση με λίγες θερμίδες, με αυτή τη συνταγή κερδίζεις, τόσο χρόνο, όσο και ενέργεια, σωματική αλλά και πραγματική ενέργεια αφού δε θα χρειαστεί να ανάψεις ούτε για μισό δευτερόλεπτο την κουζίνα για το γλυκό σου.

Στο παρακάτω video θα δεις βήμα-βήμα τη συνταγή για τα λαχταριστά vegan brownies, χωρίς ζάχαρη και πρέπει αμέσως να τα δοκιμάσεις! Έμείς τα φτιάξαμε και είναι πεντανόστιμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στα Βριλήσσια: Εν ψυχρώ εκτέλεση μέρα - μεσημέρι στη μέση του δρόμου