ΓΥΝΑΙΚΑ

Βρήκαμε πώς θα φτιάξεις τις καλύτερες μάσκες ομορφιάς του φετινού χειμώνα

Βρήκαμε πώς θα φτιάξεις τις καλύτερες μάσκες ομορφιάς του φετινού χειμώνα

Μία ακόμη DIY συνταγή για να περιποιηθείς τον εαυτό σου μέσα στο σπίτι.

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του χρόνου και βρισκόμαστε κυριολεκτικά στην καρδιά του χειμώνα. Οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και γενικά ευχόμαστε όλα να πάνε λίγο καλύτερα. Υπάρχει βέβαια ένα μικρό πρόβλημα αφού ο συνδυασμός κρύου και υγρασίας συχνά αφήνει την επιδερμίδα μας ξηρή και αφυδατωμένη. Τα ευχάριστα είναι πως υπάρχει λύση και μάλιστα άκρως φυσική. Εάν λοιπόν θέλεις να διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο και λαμπερό εμείς βρήκαμε τις πιο εύκολες DIY μάσκες προσώπου που σίγουρα θα λατρέψεις.

  • Μάσκα προσώπου με mango

Το υπέροχο αυτό απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος αλλά έχει παράλληλα και αντιγηραντικές ιδιότητες. Αυτή η μάσκα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και θα χαρίσει στο δέρμα σουτην χαμένη του υγρασία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πολτοποιήσεις μερικά κομμάτια mango σε ένα blender για να σχηματίσεις μια ομαλή πάστα. Εφάρμοσε στο πρόσωπό σου ομοιόμορφα και ξέπλυνε μετά από 15 λεπτά.

2) Μάσκα προσώπου με αμύγδαλα

Οι αγαπημένοι αυτοί ξηροί καρποί κάνουν θαύματα όταν αναμειγνύονται και εφαρμόζονται στο πρόσωπο. Για να φτιάξεις αυτή τη μάσκα, βύθισε 15 αμύγδαλα όλη τη νύχτα σε ροδόνερο και αλέσέ τα καλά για να γίνουν μια ομαλή πάστα. Άλειψε τη μάσκα στο δέρμα σου και άφησέ την για περίπου 20 λεπτά πριν ξεπλύνεις με χλιαρό νερό.