ΓΥΝΑΙΚΑ

Anya Taylor-Joy: 4 facts για την πρωταγωνίστρια του Queen’s Gambit που σίγουρα δεν ήξερες

Anya Taylor-Joy: 4 facts για την πρωταγωνίστρια του Queen’s Gambit που σίγουρα δεν ήξερες

Κι όμως, εσύ το ήξερες;

Η Anya Taylor-Joy έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω της από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην κορυφαία σειρά «Queen’s Gambit». Από το πρώτο κιόλας βλέμμα της σε μαγνητίζει και σε παίρνει μαζί της, σε ένα κόσμο μαγικά… παράξενο. Η Anya είναι μια πανέμορφη γυναίκα, με όμορφα χαρακτηριστικά που θες δε θες, σε καθηλώνει.

Η σειρά παγκοσμίως έχει κερδίσει τους φανατικούς της πλατφόρμας του Netflix και μάλιστα έκανε της εμφάνισή της στην κορυφαία δεκάδα με τεράστια επιτυχία. Το θέμα όμως είναι, ξέρεις όντως ποια είναι η Anya Tayro-Joy;

Σίγουρα μπορείς να ψάξεις και να βρεις κάθε πληροφορία, όπως από που κατάγεται πού έχει μεγαλώσει, πόσο χρονών είναι και σε ποιες ταινίες έχει παίξει, δεν είναι όμως αυτές οι πληροφορίες που σου έχουμε.

Όπως φαίνεται, η γλώσσα των Αγγλικών ήταν σχεδόν άγνωστη για την αγαπημένη μας ηθοποιό ωστόσο, σε ηλικία περίπου 8 ετών, έμαθε αγγλικά και μάλιστα πολύ καλά. Τι ήταν εκείνο που την βοήθησε; Ο Harry Potter. Τα βιβλία του Harry Potter έπαιξαν καθοριστικό παράγοντα. Μάλιστα η Taylor- Joy αρνούνταν να μιλήσει Αγγλικά ως ένδειξη… διαμαρτυρία προς τους γονείς της, για να επιστρέψουν στην Argentina. Αυτό το σχέδιο απέτυχε, έτσι συνέχισε το σχολείο στην Chelsea.

Ό πατέρας της όπως αναφέρεται στο screenrant.com, ήταν αγωνιστής μηχανοκίνητων σκαφών. Αυτό κι αν είναι cool! Πάντως, αυτό ήταν όπως όλα δείχνουν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα σαν χόμπι αφού η δουλειά του ήταν τραπεζίτης.

Εκτός από την μοναδική της προφορά, έχει και μια μοναδική εμφάνιση που την κάνει να διαφέρει. Είναι πραγματικά πανέμορφη, όπως έχει αποκαλύψει όμως στο W Magazine αποφεύγει σαν τρελή τους καθρέπτες για να μην βλέπει το είδωλό της. Ο λόγος; Κάποτε κάποιος στο Facebook σχολίασε την εμφάνισή της και παρομοίασε τα μάτια της με μάτια ψαριού. Αυτό την θύμωσε πολύ και όπως φαίνεται την επηρέασε αρκετά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε 14χρονο - Νεκρό το παιδί