ΓΥΝΑΙΚΑ

Θέλεις όμορφο και καθαρό δέρμα; Βάλε στη ζωή σου τις μπανάνες

Θέλεις όμορφο και καθαρό δέρμα; Βάλε στη ζωή σου τις μπανάνες

Τα συστατικά τους ενισχύουν την υγεία των μαλλιών ενώ συμβάλλουν στο να έχεις όμορφο δέρμα.

Οι μπανάνες είναι εδώ και πολλά χρόνια από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα φρούτα μικρών και μεγάλων. Η γεύση τους τις κάνει να ξεχωρίζουν ενώ είναι παράλληλα πολύ πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά όπως κάλιο και βιταμίνες Α, Β, και C. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως τις συναντάμε σε πολλά σαμπουάν, κρέμες και λοιπά προϊόντα ομορφιάς.

Τα συστατικά τους ενισχύουν την υγεία των μαλλιών ενώ συμβάλλουν στο να έχεις όμορφο δέρμα. Τα τελευταία χρόνια οι μάσκες ομορφιάς, τα scrub καθώς και πολλές κρέμες μαλλιών δανείζονται τις ιδιότητες που έχουν οι αγαπημένες μας μπανάνες. Αξίζει να αναφέρουμε πως έχουν αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθούν σημαντικά στην καταπολέμηση της ακμής και άλλων δερματικών προβλημάτων. Τα διάφορα αντιοξειδωτικά που περιέχουν βοηθούν το τριχωτό της κεφαλής να καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και την οξειδωτική βλάβη.

Αν εφαρμόζεις συχνά μάσκα από μπανάνες στα μαλλιά σου, θα ενισχύσεις την ανάπτυξη της τρίχας και σύντομα θα έχεις αισθητή διαφορά στο μήκος τους. Η μπανάνα είναι η Νο1 λύση για να ενυδατώσεις το πρόσωπό σου αφού η βιταμίνη Α που περιέχουν οι μπανάνες αναζωογονεί το ξηρό δέρμα και επαναφέρει την χαμένη υγρασία.