ΓΥΝΑΙΚΑ

Πέντε κόκκινα nail art για να δοκιμάσεις μέσα στις γιορτές

Πέντε κόκκινα nail art για να δοκιμάσεις μέσα στις γιορτές

Το κόκκινο είναι ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων.

Από τη στιγμή που έμαθες πως επιτρέπεται και πάλι να επισκεφθείς τη μανικιουρίστ σου, σίγουρα η διάθεσή σου είναι στα καλύτερά της. Είναι υπέροχο, άλλωστε, να σε περιποιούνται και να σε φροντίζουν, πόσο μάλλον να δημιουργούν στα νύχια σου υπέροχα και κομψά σχέδια.

Αν, λοιπόν, ήδη έχεις κλείσει το ραντεβού σου για να φτιάξεις ένα όμορφο μανικιούρ, σου έχουμε μια τέλεια ιδέα. Σου προτείνουμε να επιλέξεις το κόκκινο χρώμα ως πρωταγωνιστή στο nail art που θα κάνεις. Βλέπεις, το κόκκινο είναι ένα από τα πιο βασικά χρώματα των Χριστουγέννων. Είναι γιορτινό, λαμπερό, έντονο, σαγηνευτικό και τόσο μα τόσο κολακευτικό, είτε έχεις κοντά, είτε μακριά νύχια.

Άσε που δεν σου δημιουργεί περιορισμούς. Ταιριάζει με κάθε σύνολο που θα φορέσεις και οπωσδήποτε ξεχωρίζει. Είναι, εν ολίγοις, το πιο ιδανικό χρώμα για μανικιούρ τα Χριστούγεννα. Επειδή, λοιπόν, θέλουμε να σε παροτρύνουμε ακόμα περισσότερο να επιλέξεις το κόκκινο στο μανικιούρ σου, έχουμε βρει για εσένα πέντε υπέροχα nail art.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να τα δεις, να τα μελετήσεις και να κρατήσεις σε screenshot αυτό που σου αρέσει περισσότερο, ώστε να το δείξεις στη μανικιουρίστ σου. Οι επιλογές μας είναι άκρως γιορτινές και περιέχουν -εκτός, φυσικά, από το κόκκινο- και μερικές δόσεις glitter, αλλά και διακριτικά, μικρά σχέδια που μας θυμίζουν πως τα Χριστούγεννα-όσο διαφορετικά κι αν τα ζήσουμε φέτος- είναι εδώ!