ΓΥΝΑΙΚΑ

Πέντε γιορτινά μακιγιάζ για να αντιγράψεις από τις Ελληνίδες celebrities

Πέντε γιορτινά μακιγιάζ για να αντιγράψεις από τις Ελληνίδες celebrities

Πάρε ιδέες για εορταστικό μακιγιάζ ακόμη και αν #μενουμε_σπίτι.

Τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι πιο κοντά από ποτέ και σίγουρα θα έχεις βρει ήδη τα ρούχα που θα φορέσεις για να είσαι εντυπωσιακή. Ναι, μπορεί να είναι διαφορετικές και πρωτόγνωρες αυτές οι γιορτές, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουμε το δικαίωμα να τις ζήσουμε με τη λάμψη που τους αρμόζει.

Και λάμψη χωρίς κομψό και εντυπωσιακό μακιγιάζ δεν νοείται τα Χριστούγεννα. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να τολμήσεις και με το παραπάνω το κόκκινο κραγιόν, αλλά και τις πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως το μπορντό, το βουργουνδί ή το μοβ. Μπορείς, όμως, να δώσεις περισσότερη έμφαση στα μάτια δοκιμάζοντας smoky eyes και να αφήσεις σε πιο «ήσυχους» τόνους τα χείλη.

Αυτό έγκειται στα δικά σου γούστα, στις επιλογές σου και στο σύνολο που θα επιλέξεις στο κάθε ρεβεγιόν. Για να διευκολυνθείς, όμως, και να πάρεις κι άλλες ιδέες συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery πέντε φανταστικά μακιγιάζ που έχουν κάνει ήδη οι αγαπημένες Ελληνίδες celebrities και τα οποία μπορείς κι εσύ να δοκιμάσεις.

Πάρε ιδέες, λοιπόν, από την Κατερίνα Καινούργιου, την Υβόννη Μπόσνιακ, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Ελένη Μενεγάκη και τη Βίκυ Καγιά και γίνε η πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου σε αυτές τις γιορτές.