ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτό είναι το μυστικό για να ξυπνάς με τέλεια επιδερμίδα

Αυτό είναι το μυστικό για να ξυπνάς με τέλεια επιδερμίδα

Ένα υλικό που αγαπά το δέρμα!

Αν αγαπάς και σέβεσαι τον εαυτό σου, τότε σίγουρα έχεις αυτόν τον στόχο: θέλεις να ξυπνάς κάθε πρωί με λαμπερή, υγιή και φρέσκια επιδερμίδα. Να μην έχει το πρόσωπό σου πρηξίματα, ούτε και να είναι θαμπό. Ναι, για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα οπωσδήποτε θα πρέπει να ακολουθείς σχολαστικά, πρωί και βράδυ, τη skincare routine σου. Δεν αρκεί μόνο αυτό, όμως.

Υπάρχει ακόμη ένα μυστικό, που μπορείς να ακολουθείς, και δεν έχεις καμία απολύτως σχέση με κρέμες προσώπου, ορούς λάμψης ή scrub καθαρισμού της επιδερμίδας. Ποιο είναι αυτό; Η απάντηση θα σε εκπλήξει. Για να έχεις τέλειο δέρμα, λοιπόν, θα πρέπει να κοιμάσαι σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη.

Η αλήθεια είναι πως το μετάξι είναι απόλυτα φιλικό προς την επιδερμίδα, μιας και είναι υποαλλεργικό. Αυτό που κάνει είναι να κρατά δροσερό το δέρμα κατά τη διάρκεια του ύπνου, να ελαχιστοποιεί την εφίδρωση που θα προκαλούσε ένα συνθετικό υλικό, και κατ’ επέκταση να μην εμφανίζονται σπυράκια ή κοκκινίλες στο πρόσωπο.

Η δράση του, όμως, δε σταματά εδώ. Το μετάξι βοηθά να απορροφηθούν εις βάθος όλα τα συστατικά των skincare προϊόντων που έχεις απλώσει στο δέρμα σου πριν πέσεις για ύπνο, ενώ περιορίζει κατά πολύ και το… «τσαλάκωμα». Δεν σου έχει τύχει στριφογυρνώντας τη νύχτα στο κρεβάτι να ξυπνήσεις με ακανόνιστες γραμμές στα μάγουλα; Αυτό, λοιπόν, δεν πρόκειται να συμβεί αν κοιμηθείς σε μια μεταξένια μαξιλαροθήκη. Γιατί πολύ απλά θα ξυπνήσεις με την πιο απαλή και μεταξένια επιδερμίδα που είχες ποτέ.