ΓΥΝΑΙΚΑ

Δέκα ιδιαίτερα τατουάζ για γυναίκες (pics)

Δέκα ιδιαίτερα τατουάζ για γυναίκες (pics)
Instagram@tattooist_sion

Είναι πρωτότυπα και ξεχωριστά.

Η Sion Kwak είναι tattoo artist από τη Νότια Κορέα. Οι δημιουργίες της είναι ιδιαίτερες και έχουν ένα συγκεκριμένο στιλ.

Κόκκινα κορδόνια, χάντρες με περίτεχνα στολίδια και πολύχρωμα ζώα, ενώνονται για να δημιουργήσουν σχέδια πάνω στο δέρμα.

Γιατί τα τατουάζ είναι τόσο δημοφιλή;

Τα τατουάζ μπορεί να συμβολίσουν μια ιστορία ζωής. Σε ορισμένες περιπτώσεις βοηθούν στην αντιμετώπιση τραυματικών γεγονότων, όπως η απώλεια ενός μέλους της οικογένειας ή ενός στενού φίλου.

Μπορεί επίσης να αποτυπώνουν μια προσωπική περιπέτεια. Ερευνητές σε όλο τον κόσμο που μελετούν ανθρώπινες συμπεριφορές, ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τι κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να «χτυπήσουν» στο σώμα τους ένα τατουάζ. Σύμφωνα με το scienceworld.ca, έχει διαπιστωθεί ότι τα άτομα με τατουάζ ανέφεραν ότι αισθάνονται πιο ελκυστικά, ισχυρότερα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για μερικούς, το τατουάζ φαίνεται ότι σηματοδοτεί μια βαθιά προσωπική αλλαγή που τους κάνουν να νιώθουν διανοητικά ισχυρότεροι.

Προκαταλήψεις

Παρότι τα τατουάζ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τις τελευτές δεκαετίες, φαίνεται ότι εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές προκαταλήψεις... Μελέτες μεταξύ του 2000 και του 2012 έδειξαν ότι εξακολουθούν να υπάρχουν αρνητικά στερεότυπα για τα άτομα με τατουάζ και παρά την αύξησή τους στις νεότερες γενιές, όσοι έχουν τατουάζ σε εμφανή σημεία, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν διακρίσεις και συχνά στιγματίζονται.

Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι αυτό το στίγμα είναι συνήθως εντελώς αδικαιολόγητο .Μια μελέτη, που ολοκληρώθηκε από Γερμανούς επιστήμονες το 2007, χρησιμοποιώντας το τεστ Big Five Personality, διαπίστωσε ότι τα άτομα με τατουάζ σημείωσαν υψηλότερη βαθμολογία στην υποκατηγορία της εξωστρέφειας και χαμηλότερη στην υποκατηγορία του νευρωτισμού. Αυτά τα ευρήματα δείχνουν ότι οι εργαζόμενοι με τατουάζ μπορεί να είναι καλύτεροι υπάλληλοι με υψηλές επιδόσεις στην εργασία.

Αν σας αρέσουν τα τατουάζ και αναζητάτε σχέδια ιδιαίτερα και πρωτότυπα, κυρίως για γυναίκες, δεν έχετε παρά να δείτε τα σχέδια της Sion Kwak.