ΓΥΝΑΙΚΑ

H Kate Middleton: "Έγινα κομμώτρια μέσα στο lockdown"

H Kate Middleton: "Έγινα κομμώτρια μέσα στο lockdown"

H Kate Middleton μιλά για τα παιδιά της και πώς ζουν στο σπίτι κατά τη διάρκεια του τρίτου lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, οι γονείς έπρεπε να αναλάβουν το απίστευτα δύσκολο καθήκον της εκπαίδευσης των παιδιών τους στο σπίτι, όσο τα σχολεία παραμένουν κλειστά.

Η προσπάθεια να εξισορρόπησουν αυτή τη νέα ευθύνη σε συνδυασμό με άλλα πράγματα μέσα στο πρόγραμμα μιας οικογένειας ήταν δύσκολη για όλους τους γονείς - ακόμη και για τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Kate Middleton αφιέρωσε χρόνο για να συνομιλήσει με άλλους τρεις γονείς μέσω του Zoom για θέματα σχετικά με τη ζωή στο σπίτι κατά τη διάρκεια του τρίτου lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο.

"Μιλήσαμε με τους γονείς για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες κατά το τρίτο lockdown εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο - και πόσο σημαντικό είναι να δοθεί προτεραιότητα στην ψυχική ευημερία των γονιών, καθώς έχει άμεση σχέση με την ψυχική υγεία των παιδιών τους", έγραφε η ανάρτηση που έγινε στο λογαριασμό του Kensington Palace, στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Ροή Ειδήσεων