ΓΥΝΑΙΚΑ

Με αυτά τα loungewear sets θα είσαι κομψή στο σπίτι όλες τις ώρες

Με αυτά τα loungewear sets θα είσαι κομψή στο σπίτι όλες τις ώρες

Δεν θα χρειαστεί να χάσεις το στυλ σου ούτε λεπτό.

Οι ημέρες κυλούν με απίστευτα γρήγορο ρυθμό και χωρίς να το πολυκαταλάβουμε βρισκόμαστε ήδη στον δεύτερο μήνα αυτής της χρονιάς. Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς με αποτέλεσμα να κρίνεται για την ώρα απαραίτητη η παράταση του κατ'οίκον περιορισμού. Εδώ και αρκετό καιρό άλλωστε η πλειοψηφία δουλεύει με τη μέθοδο της τηλεργασίας και γενικά περνάμε τις περισσότερες ώρες μας εντός του σπιτιού.

Η κατάσταση που επικρατεί δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τις ενδυματολογικές μας επιλογές αφού πλέον οι ανάγκες μας έχουν αλλάξει ριζικά. Τα glam και επίσημα ρούχα έχουν εξαφανιστεί από το χάρτη της μόδας αφού όλες χρειαζόμαστε καθημερινά άνετα, ζεστά και comfy κομμάτια. Δεν είναι τυχαίο πως η ζήτηση των αθλητικών ειδών αυξήθηκε κατακόρυφα (+775%) κατά τη διάρκεια του 2020 και συνεχίζει να αποτελεί την κύρια επιλογή των γυναικών.

Σύμφωνα με έρευνα του GLAMI, τα ρούχα ύπνου, οι ρόμπες, οι παντόφλες και τα ισοθερμικά βρέθηκαν στην κορυφή των αναζητήσεων την περασμένη χρονιά. Ακολουθούν οι φόρμες και αυτό δεν μας κάνει ειλικρινά καμία εντύπωση. Όλα τα μεγάλα brands λάνσαραν φέτος εντυπωσιακά loungewear sets που κάθε γυναίκα θα ήθελε να φορέσει. Ζωηρά χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και prints είναι εδώ και μας καλούν να τα προσθέσουμε στη γκαρνταρόμπα μας.

Δες περισσότερα στο Queen.gr

Ροή Ειδήσεων