ΓΥΝΑΙΚΑ

Δες το «παλάτι» του Pierre Cardin με τις 12 σουίτες

Δες το «παλάτι» του Pierre Cardin με τις 12 σουίτες

Δε θα πιστεύεις το πόσο εντυπωσιακό είναι.

Μπορεί ο διάσημος σχεδιαστής -που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες- να αγαπούσε τη μόδα, όμως ήταν επίσης λάτρης της καλής ζωής, της φινέτσας και της διακόσμησης.

Τα ταξίδια που έκανε σε όλο τον κόσμο τον γέμιζαν ιδέες για δημιουργία, ενώ η φουτουριστική του διάθεση τον έκανε να στραφεί στη αγορά μιας βίλας, που ξεπερνά τα συνηθισμένα. Νομίζεις πως πρόκειται για ξενοδοχείο αλλά δεν είναι. Το παλάτι των Φυσαλίδων, όπως ονομάζεται, ήταν ο απόλυτος παράδεισός του.

Με τον θάνατο του Γάλλου σχεδιαστή τώρα επίκειται η αλλαγή ιδιοκτησίας του «Palais Bulles», το οποίο είχε αγοράσει ο θρυλικός σχεδιαστής μόδας Pierre Cardin πριν από πολλά χρόνια. Η κατοικία έχει ήδη διατεθεί προς πώληση από τον Christie’s International Real Estate.

Η -με εμβαδόν 1.200 τετραγωνικά μέτρα- βίλα σχεδιάστηκε τη δεκαετία του 1970 από τον Ούγγρο αρχιτέκτονα Antti Lovag, για τον Γάλλο βιομήχανο Pierre Bernard (οι εργασίες κατασκευής της ξεκίνησαν το 1979 και ολοκληρώθηκαν το 1984). Αποκτήθηκε από τον Pierre Cardin το 1992.

Δες το παλάτι στο Queen Plus