ΓΥΝΑΙΚΑ

10 υπέροχα μανικιούρ που θα ζήλευαν ακόμα και σταρ του Hollywood

10 υπέροχα μανικιούρ που θα ζήλευαν ακόμα και σταρ του Hollywood

Δε θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις.

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μια γιορτή παρεξηγημένη. Όλοι και όλες πιστεύουμε πως εκείνη την ημέρα γιορτάζουμε αποκλειστικά και μόνο την αγάπη και τον έρωτά μας με το άλλο μας μισό και πως πρέπει υποχρεωτικά να ανταλλάξουμε δώρα με καρδούλες και αρκουδάκια. Ναι, φυσικά και ισχύει αυτό και αν έτσι νιώθεις, θα το κάνεις.

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στη σχέση με τον σύντροφό μας, αλλά σε όλες τις σχέσεις αγάπης της ζωής μας.

Δηλαδή, εκείνη την ημέρα οφείλουμε να δείξουμε την αγάπη στους φίλους μας, στους γονείς μας, στα αδέλφια μας, αλλά και σε εμάς τις ίδιες.

Τι σου προτείνουμε να κάνεις, λοιπόν; Να δείξεις την αγάπη στον εαυτό σου φέτος, στις 14 Φεβρουαρίου, κάνοντας ένα από τα δέκα cute nail art που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Είναι μανικιούρ γεμάτα καρδούλες σε κάθε πιθανή απόχρωση και «φωνάζουν» αγάπη.

Κάνε scroll και ανακάλυψέ τα! Θα διαπιστώσεις πως μερικά από αυτά τα σχέδια μπορείς να τα πετύχεις και μόνη σου στο σπίτι, αν δε θέλεις να επισκεφθείς το nail bar. Όπως και να έχει, ένα μανικιούρ είναι πάντα μια τέλεια ιδέα να γιορτάσεις τον έρωτα και την αγάπη. Happy Valentine’s Day, λοιπόν!

Δες περισσότερα εδώ.

Ροή Ειδήσεων