ΓΥΝΑΙΚΑ

Ένα κείμενο αγάπης για όλους τους μπαμπάδες του κόσμου

Ένα κείμενο αγάπης για όλους τους μπαμπάδες του κόσμου

Οι καθημερινοί και πιο πραγματικοί μας ήρωες.

Ασφάλεια. Αυτή είναι η λέξη που μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό όταν σκέφτομαι με ποιο συναίσθημα πρέπει να συνδέεται ένας μπαμπάς. Μία αγκαλιά που ανοίγει πάντα όταν πλησιάζεις και, όταν κλείνει με εσένα μέσα, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τη μετακινήσει. Γιατί είναι σαν να φτιάχτηκε για να κουμπώνεις εκεί. Όπως ένα κομμάτι παζλ στο σημείο που φαίνεται ανολοκλήρωτο χωρίς αυτό.

Είναι μεγάλο πράγμα η ασφάλεια. Τουλάχιστον η συναισθηματική. Δεν μπορείς να τη βρεις εύκολα. Να κοιτάς στα μάτια κάποιου και το μόνο που να βλέπεις να είναι αγάπη. Ατελείωτη. Και «ζεστή» με έναν τρόπο που διώχνει όλη τη μοναξιά που ως άνθρωποι είμαστε προγραμματισμένοι να νιώσουμε.

Να σε καθησυχάζει όταν το άγχος κυριεύει τη ζωή σου. Να θέλει να κάνει τα πάντα για να μένει το χαμόγελο πάντα στο πρόσωπό σου. Να θέλει να διώχνει μακριά ό,τι το καταστρέφει. Να σου δίνει ένα γλυκό φιλί στα μαλλιά όταν είσαι στενοχωρημένη.

Να σε συμβουλεύει όταν είσαι μπερδεμένη. Και να σε καθησυχάζει ότι εκείνη θα είναι πάντα γύρω σου οτιδήποτε κι αν συμβεί. Γιατί κανείς δεν είναι ο μπαμπάς σου.

Για ένα παιδί, ο μπαμπάς είναι ο ήρωάς του. Χωρίς κάπες και κοστούμια. Με μία φόρμα και έναν καφέ στο χέρι. Ο καθημερινός και πιο πραγματικός ήρωας. Αυτός που δεν έχει στόχο να προστατεύσει όλον τον κόσμο, αλλά τον δικό του κόσμο. Το παιδί του.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ροή Ειδήσεων