ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα 8 trends που καθόρισαν τις πασαρέλες στα 90's

Τα 8 trends που καθόρισαν τις πασαρέλες στα 90's

Το Reinvention & Restlessness: Fashion in the Nineties εξερευνά τα στυλ που αποτελούσαν πρότυπο της εποχής της κομψότητας.

Όσον αφορά τις τάσεις της δεκαετίας του ’90, όλες οι παλιές ξανά επιστρέφουν. Αυτό που βλέπουν οι νέοι σήμερα στη δεκαετία του ’90 είναι ότι ήταν μια πολύ διασκεδαστική περίοδο στην οποία μπορούσες να πειραματιστείς με πολλά διαφορετικά στυλ, ακόμα και να συνδυάσεις πολλά διαφορετικά στυλ μεταξύ τους.

Κάθε δεκαετία έχει τάσεις, αλλά στην δεκαετία του ’90 υπήρχε πάντα κάποια καινούργια, πάντα κάτι λίγο αμφιλεγόμενο, αλλά και κάτι για όλους.

H ιδέα του πλουραλισμού στον κόσμο της μόδας είναι η βάση του Reinvention & Restlessness: Fashion in the Nineties, ένας νέος τόμος που γράφτηκε από την Colleen Hill ο οποίος εξερευνά τάσεις από την δεκαετία του ‘90.

Ο τόμος θα κυκλοφορήσεις στης 16 Μαρτίου (μια έκθεση με το ίδιο όνομα θα κάνει ντεμπούτο κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο) και αναλύει οκτώ διαφορετικά στυλ: τον μινιμαλισμό, την αναβίωση της πολυτέλειας και του ρετρό, τηo γκραντζ, την αποδόμηση, το avant-garde και την οικολογία.

Διάβασε περισσότερα στο Queen

Ροή Ειδήσεων