ΓΥΝΑΙΚΑ

8 σπίτια προς πώληση που κόβουν την ανάσα με τη μαγεία τους

8 σπίτια προς πώληση που κόβουν την ανάσα με τη μαγεία τους

Υπάρχει κανείς που δε θα ήθελε να τα αγοράσει;

Σίγουρα το να ζεις σ' ένα πολυσύχναστο κέντρο του κόσμου σού δίνει τη δυνατότητα της εξέλιξης, της επαφής με την τεχνολογία, τα θεμιτά μέσα του σήμερα και τις ανέσεις που όλοι οι άνθρωποι αγαπούν ν΄απολαμβάνουν. Μια κατοικία στην καρδιά της Νέας Υόρκης για παράδειγμα, στο Τόκιο, στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε πολλά άλλα αστικά κέντρα του κόσμου αποτελεί κρυφός πόθος πολλών ανθρώπων αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Ποιος μπορεί ν΄αρνηθεί την εξέλιξη, την επαγγελματική ανέλιξη, μια ζωή γεμάτη κουλτούρα, ενέργεια και συνεχή κίνηση, τον πολιτισμό που μοιάζει τόσο εθιστικός σαν φάρμακο για εκατομμύρια ανθρώπους και τα εφόδια που σου παρέχει μια εξελιγμένη πόλη;

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Εκείνη που πρεσβεύει την επαφή με τη φύση και την αρμονία του σύμπατος. Γι΄αυτά τα σπίτια θα μιλήσουμε σήμερα. Για τις κατοικίες που επιλέγουν όλοι εκείνοι που έχουν κουραστεί από την πολυτάραχη καθημερινότητα και αναζητούν μια πρωτόγονη περιοχή για να ζήσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Μακριά από γείτονες, από την πολυκοσμία, την βουή της πόλης και κοντά στη φύση, αυτά τα σπίτια έχουν τόσο εκπληκτική σχεδίαση που θαρρείς πως βρίσκεσαι σε άλλον πλανήτη. Δίνοντας την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες τους να απομονωθούν από την σκληρή πραγματικότητα και να ζήσουν δίπλα στα πεύκα, τα έλατα και την θάλασσα, αυτές οι πολυτελείς κατοικίες αποτελούν τους επίγειους παραδείσους που καθένας από εμάς αναζητά.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Ροή Ειδήσεων