ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για να ποστάρεις στο Instagram το 2021

Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για να ποστάρεις στο Instagram το 2021

Σε περίπτωση που θέλεις να ενδυναμώσεις το προφίλ σου στο Instagram. 

Αν υπάρχει ένα θέμα που μας απασχολεί με τα ατομικά μας social media και τα post που ανεβάζουμε, αυτό είναι το πότε είναι η ιδανική μέρα και ώρα για να ποστάρουμε και να πάρουμε τα περισσότερα likes. Και αυτό μάλλον ανάλογα με τους αλγόριθμους αλλάζει. Σε μια έρευνα που έγινε μια μαθήτρια ήταν αποφασισμένη να βρει την ιδανική μέρα και ώρα. Γι’ αυτό ανέβαζε φωτογραφίες κάθε μέρα σε διαφορετικές ώρες για να να δει ποια είναι η κατάλληλη, ανάλογα με τα likes που είχε ανά λεπτό.

Μετά από εβδομάδες δοκιμών, ανακάλυψε ποια ώρα είχε τα περισσότερα likes και κατέληξε σε ένα συμπέρασμα. Για να δημιουργήσεις ένα αρκετά μεγάλο Instagram, πρέπει να δημιουργήσεις συναρπαστικό περιεχόμενο που πραγματικά αρέσει στο κοινό σου. Αλλά αν δεν δημοσιεύεις το περιεχόμενό σου την κατάλληλη στιγμή, τα περισσότερα από αυτά δεν θα τα δουν ποτέ.

Πώς καταλαβαίνεις λοιπόν τον βέλτιστο χρόνο για το κοινό σου;

Ο καλύτερος τρόπος για να βρεις έναν ιδανικό χρόνο δημοσίευσης είναι να δοκιμάσεις το χρονοδιάγραμμα των αναρτήσεών σου για να δειςε ποιος χρόνος ανάρτησης δημιουργεί την μεγαλύτερη αφοσίωση κοινού. Αν όμως δεν έχεις αρκετούς πόρους ή χρόνο για να πραγματοποιήσεις τις δικές σου δοκιμές, το Sprout Social, μια πλατφόρμα διαχείρισης κοινωνικών μέσων με περισσότερους από 20.000 πελάτες, σε καλύπτει.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr