ΓΥΝΑΙΚΑ

Ο σημαντικός λόγος για τον οποίο πρέπει να κάνεις μπάνιο αμέσως μετά τη γυμναστική

Ο σημαντικός λόγος για τον οποίο πρέπει να κάνεις μπάνιο αμέσως μετά τη γυμναστική

Πάει κάπου το μυαλό σου; 

Από τη μέρα που μπήκε στη ζωή μας η λέξη «καραντίνα» ξεκινήσαμε όλες να κάνουμε πράγματα που ίσως στο παρελθόν να μην είχαμε κάνει ποτέ. Εκτός από τις μάσκες ομορφιάς που δοκιμάσαμε και με το παραπάνω στην επιδερμίδα μας, πειραματιστήκαμε και με τη γυμναστική. Πώς να περάσουν, άλλωστε, τόσες ώρες στο σπίτι;

Μη μας πεις, λοιπόν, πως κι εσύ δεν συζήτησες με τις φίλες σου για online μαθήματα pilates ή yoga ή πως δεν έψαξες άπειρα youtube videos με εύκολες ασκήσεις γυμναστικής! Όλες το έχουμε κάνει αυτό και θα το κάνουμε όσο περνάει ο καιρός ακόμα περισσότερο. Βλέπεις, το καλοκαίρι δεν είναι και τόσο μακριά, οπότε, όπως και να το κάνουμε, πρέπει να είμαστε γυμνασμένες και fit πριν βγούμε στην παραλία.

Μετά, λοιπόν, από τόσες ώρες αναζήτησης τελικά έβαλες τη γυμναστική στη ζωή σου και ίσως να είδες και αποτελέσματα. Μήπως, όμως, μετά την προπόνηση είσαι ένα ράκος και απλά θέλεις να ξαπλώσεις στον πρώτο καναπέ ή κρεβάτι που θα βρεις μπροστά σου; Εν μέρει είναι λογικό! Κουράστηκες και αξίζεις μερικά λεπτά ξεκούρασης. Όχι, όμως, ώρες ανάπαυλας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr