ΓΥΝΑΙΚΑ

Πέντε φανταστικά γυαλιά ηλίου που θα ζήλευαν ακόμα και οι σταρς

Πέντε φανταστικά γυαλιά ηλίου που θα ζήλευαν ακόμα και οι σταρς

Θα σου χαρίσουν στυλ ενώ παράλληλα θα σε προστατεύουν από τον ήλιο.

Όπως γνωρίζεις καλά κι εσύ όλα τα κορίτσια συνηθίζουμε να ολοκληρώνουμε τα looks μας με μερικά βασικά αξεσουάρ. Ποιά είναι αυτά; Μα φυσικά η τσάντα, ένα καπέλο και ένα ζευγάρι στυλάτα γυαλιά ηλίου. Οι καθημερινές μας εμφανίσεις ειδικά εν μέσω καραντίνας είναι κυρίως τις πρωινές ώρες.

Πέρα όμως από αυτό, ζούμε σε μια χώρα με έντονη ηλιοφάνεια και αρκετά υψηλές θερμοκρασίες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό λοιπόν να φροντίζουμε για την προστασία των ματιών μας από την ηλιακή ακτινοβολία όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά όλο τον χρόνο.

Τα γυαλιά ηλίου είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός πρωινού look, προσθέτουν στυλ ενώ παράλληλα σε προφυλάσσουν από τις ακτίνες του φωτός. Η αλήθεια είναι πως καθεμία από εμάς έχει διαφορετικό σχήμα προσώπου γι' αυτό άλλωστε δεν μας κολακεύουν όλα τα ζευγάρια γυαλιών το ίδιο. Καλό είναι πριν καταλήξεις σε κάποια αγορά να αφιερώσεις χρόνο ώστε να δοκιμάσεις πολλά, διαφορετικά σχέδια και μεγέθη.

Το μαύρο και το καφέ χρώμα είναι πάντα πιο safe ωστόσο σήμερα υπάρχουν άπειρες επιλογές που αξίζει να δοκιμάσεις για να αλλάξεις λίγο το στυλ σου. Μην βιαστείς λοιπόν να αποφασίσεις αφού τα γυαλιά ηλίου θα σε συντροφεύουν στη βόλτα, στην παραλία και σε κάθε σου πρωινή έξοδο. Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε μια mini έρευνα ώστε να βρούμε τα ωραιότερα ζευγάρια. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα γυαλιά που εμείς ξεχωρίσαμε για εσένα και σου προτείνουμε να αγοράσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Teen.Queen.gr