ΓΥΝΑΙΚΑ

H μεγάλη αλλαγή του Instagram που δεν άρεσε σε κανέναν

H μεγάλη αλλαγή του Instagram που δεν άρεσε σε κανέναν

Το παρατήρησες;

Το Instagram είναι από αυτές τις εφαρμογές που πραγματικά θα λέγαμε πως είναι η προέκταση του χεριού μας. Πλέον συγκεντρώνει πολλές δυνατότητες και κάπως έτσι το scroll στο Facebook και η συνομιλία μέσω αυτού χωλαίνει σε σχέση με τη χρήση του Instagram. Άλλωστε ποιος νοιάζεται πια για το αν έχει πάρει αρκετά likes στο facebook ή όχι. Όλοι κοιτάζουμε το Instagram και αυτή είναι η εφαρμογή που μας αρέσει και χρησιμοποιούμε περισσότερο από όλες τις άλλες.

Τώρα όμως η εφαρμογή έκανε μια αλλαγή που πραγματικά δεν άρεσε σε κανέναν. Την Τρίτη (2 Μαρτίου), πολλοί χρήστες του Instagram συνειδητοποίησαν ότι η εφαρμογή είχε αρχίσει να αποκρύπτει τον αριθμό των «like» στις δημοσιεύσεις στην εφαρμογή.

Στο παρελθόν, οι χρήστες του Instagram μπορούσαν να δουν τον πραγματικό αριθμό άλλων χρηστών που τους αρέσουν οι αναρτήσεις τους, αλλά την Τρίτη, το Instagram άλλαξε τη λειτουργία «like» η οποία τώρα λέει μόνο ένα όνομα χρήστη και «άλλους» αντί για το πραγματικό ποσό των επισημάνσεων «μου αρέσει».

Πίσω στο 2019, το Instagram έδωσε στους χρήστες μια ιδέα ότι επρόκειτο να ξεκινήσουν μια δοκιμή για να αποκρύψουν τα likes στην εφαρμογή τους, αλλά ποτέ δεν έδωσαν επίσημο χρονοδιάγραμμα για αυτήν την αλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr